Bursaspor - Galatasaray Maçı Sonrasında Olay Çıktı - Son Dakika
Spor

Bursaspor - Galatasaray Maçı Sonrasında Olay Çıktı

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan maç sonrasında Bursasporlu taraftarlar polise taş ve şişe fırlattı, emniyet güçleri biber gazıyla müdahale etti.

16.04.2014 23:02  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, İstanbul'da 2-2 berabere kaldığı Galatasaray karşısında ilk yarıda bulduğu iki golle yakaladığı avantajı koruyamadı ve sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. Stresli geçen ve sahada zaman zaman futbolcular arasında arbedenin yaşandığı karşılaşma sonucu statta olaylar çıktı.

POLİS BİBER GAZI KULLANDI

Stadın çevresinde toplanan bazı taraftar grupları yönetimi istifaya çağırıp, polise taş ve şişe fırlattı. Bunun üzerine polis kalabalığa biber gazı ile müdahale etti. Taşkınlık yapan taraftarlardan bazıları gözaltına alınırken, çıkan olaylarda yaralananlar oldu. Stat çevresinde önlem alan polis özellikle fanatik taraftarları şeref trübünü çevresinden uzaklaştırdı.

BAŞKANDAN HAKEME TEPKİ

Bu arada soyunma odalarının bulunduğu koridorda Bursaspor Başkanı Erkan Körüksan ve Yardımcısı Rıdvan Şen, maçın hakemi İlker Meral'e tepki gösterdi. Gerginlik büyümeden önlendi.

Bursaspor - Galatasaray Maçı Sonrasında Olay Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bursaspor - Galatasaray Maçı Sonrasında Olay Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Son Dakika: ne gerek var ki bunlara bir bursaspor taraftarıyım ama tasvib etmediğim davranışlar neden güvenlik güçlerine zorluk çıkartıyorsun maç bitti yenildik veya yendik ama bırak o sahada kalsın neden dışına taşırıp BURSASPOR a zarar veriyorsun holiganlaşmanın ne alemi var. 24 5 Yanıtla
  • atakan: YA ARKADAŞ ŞU BURSA SPOR TARAFTARI DA NE ÇİRKEFMİŞ YA FENER-BEŞİKTEŞ TARAFTARINDAN DA BETERLER 20 8 Yanıtla
  • cuneytdeniz: bu hakemlerle bir şeyolmaz hiç birşeyidoğru yapamıyoruz yazıklar olsun 8 7 Yanıtla
  • bilal rasi: sanki cok buyuk takimlar ya ilk defa yeniliyorlar ya gorende nerenin takimi zanneder alt tarafi bursa spor bir kere tesadufen sampiyon oldular diye kendini barcelona real madris zannediller:) herhalde cimbom sizi yenecekti kazanacaginizimi dusunuyordunuz vay aptallar:)) 6 4 Yanıtla

Advertisement