Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'la Yollarını Ayırdı

Bursaspor, Kayserispor yenilgisinin ardından teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayırdığını duyurdu.

27.11.2015 22:37  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor macerası sona erdi. Yeşil-Beyazlılar, Kayserispor yenilgisinin ardından, tecrübeli teknik adamla yollarını ayırdığını resmi sitesinden duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"KARŞILIKLI ANLAŞILARAK YOLLAR AYRILDI"

"Kayserispor maçının bitimiyle birlikte Yönetim Kurulumuz toplanmış, önce kendi arasında bir durum değerlendirmesi yapmış ve ardından Sayın Ertuğrul Sağlam'la biraraya gelmiştir. Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir.

"TAKIMI ERSEL UZGUR ÇALIŞTIRACAK"

Dolayısıyla teknik direktör konusunda karar verilinceye kadar takımımızı Ersel Uzgur çalıştıracak ve maçlara hazırlayacaktır.

Bu arada oyuncu kadromuzun 13 haftalık performansıyla ilgili değerlendirme de yapılmaktadır. Yönetim kurulumuz bu konuda da her türlü tedbiri almak ve gerekli tasarruflarda bulunmak için çalışmalarını devam ettirmektedir.

Bursaspor Yönetim Kurulu"

Bursaspor, Ertuğrul Sağlam\'la Yollarını Ayırdı

Son Dakika Spor Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ama benena: Ama benena 2 4 Yanıtla
  • kurtcuk: bursa spor ertugrul hocayi cok arar 2 1 Yanıtla
  • kümeye bursa: böyle taraftar a PTT 1. Lig layık kümeye bursa 3 0 Yanıtla
  • Cotanak: 93 yili yaz aylari, ertugrul beden egitimi bolumu son sinif ogrencisi ve tanju colaktan sonra gelen samsunsporun en onemli oyuncusu,mekan ciflik caddesi kugu pastahanesi bahcesi,yaninda arkadaslari havalar binbesyuz, bizler beden egitimi sinavlari icin anadoludan gelmis 3 yagiz delikanli, hava sicak golge masayi biz tutmusuz, bunlarin masasindaki bayanlar sicaktan bunalmis kaşla gözle bizim masaya gelmek istiyorlar, derken bizde olur gibilerinden bir kafa sallama, bizimasa.oldu 6,kisi, vay efendim siz bizim yanimizdakileri nasil cagirirsiniz ortalik karisti, ama biz antremanliyiz tam bir hafta sinavda kalmisiz tazi gibi kosuyoruz, o karisiklikta birine bir osmanli patlatir patlatmaz tabanlari yaglayip otogara kadar kosmustum, baktik pesimizi birakmislar otogarda kaldik yoksa.memlekete kadar kosardik 1 0 Yanıtla
  • bursalı : yönetimde suç.takımdaki futbolcuları para ugruna sattllar.bursaspor gittikçe gerileyecek 1 0 Yanıtla
  • nescafe: tranzon aldin bunu is yapar 1 0 Yanıtla
  • ahmet şen: çok hayal edersiniz 0 0 Yanıtla
  • israfil keyvan: hocaya yazik oldu 0 0 Yanıtla
  • Seyit ahmet: .derhal yönetim stifa etmeli yalancılar futbolcukalmadı satmadıkları ertuğrul sağlam neyap sın belkide torunum bile şampuyonluk göremecek onunsayesinde hep ilkleri yaşadık malesef değerini bilmedik yazıklar olsun 0 0 Yanıtla
  • Ali 61: Bursaspor için hayırlı olsun. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement