Burnley'in Konuğu Everton - Son Dakika
Spor

Burnley'in Konuğu Everton

Burnley\'in Konuğu Everton

Premier Lig'in dokuzuncu haftasında Burnley sahasında Everton ile karşılaşıyor.

26.10.2014 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'e bu sezon yükselen Burnley ile güçlü rakibi Everton arasındaki karşılaşma TSİ 15:30 da başlayacak.

Bu sezon henüz galibiyetle tanışamamış olan Burnley'in dokuzuncu hafta öncesi dört puanı var ve 19. sırada bulunuyor. Everton ise topladığı dokuz puanla 13. sırada yer alıyor.

Everton, ligdeki son karşılaşmasında Aston Villa'yı sahasında 3-0 yendi ve hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Lille ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Burnley ise geçtiğimiz hafta sahasında West Ham’a 3-1 yenildi.

Her iki takımın da en büyük sıkıntıları; sezon başından beri savaştıkları sakatlıklar. Burnley’de Matthew Taylor, Steven Raid ve Sam Vokes sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Michael Keane ve Dean Marney’in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Everton’da ise John Stones ve Kevin Mirallas'ın sakatlıkları sürüyor ve bu maçta sahaya çıkamayacaklar. Oviedo ve Kone'nin de oynama ihtimalleri düşük görünüyor.

Her iki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Takımların  muhtemel 11'leri ise şu şekilde:BURNLEY: Tom Heaton, Ben Mee, Jason Shackell, Michael Duff, Kieran Trippier, George Boyd, David Jones, Chalobah, Scott Arfield, Danny Ings, Lukas Jutkievitcz

EVERTON: Tim Howard, Leighton Baines, Phil Jagielka, Sylvain Distin, Seamus Coleman, Gareth Barry, James Mc Carthy, Leon Osman, Ross Barkley, Steven Naismith, Romelu Lukaku

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Burnley'in Konuğu Everton - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement