Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Evlilik Haberlerini Yalanladı - Son Dakika
Magazin

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Evlilik Haberlerini Yalanladı

'Poyraz Karayel' dizisinin iki başrol oyuncusu önümüzdeki hafta evleneklerine dair haberleri, Kaleli'nin ajansı tarafından yapılan bir açıklamayla yalanlandı.

05.03.2015 16:01  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Poyraz Karayel'in iki başrol oyuncusu İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu'nun önümüzdeki hafta evleneceğine dair haberler yalanlandı. Yalanlamayı Kaleli'nin ajansı yaptı.

İKİ AY ÖNCE AYRILMIŞLARDI

Yaklaşık 7 aydır birlikte olan 'Poyraz Karayel' dizisinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, iki ay önce ayrılmıştı. İkilinin yollarını Kaleli'nin manken Başak Boztepe'yle yakınlaşması yüzünden ayırdığı iddia edildi.

Ancak İlker Kaleli, kızdırdığı sevgilisinin gönlünü almak için her yolu denedi ve sonunda başarılı oldu. İddialara göre, Terzioğlu'na romantik bir evlilik teklifinde bulunan yakışıklı oyuncu, "Evet" cevabıyla havalara uçtu.

"EVLENMİYORUZ"

Bu haberin ardından İlker Kaleli'nin ajansı şu açıklamayı yaptı:

Bugün bir gazetenin magazin ekinde oyuncumuz İlker Kaleli ve dizideki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile ilgili "Evleniyorlar" başlığı altında yapılan haber tamamen asılsızdır. Yapacağınız haberlerde okuyucuyu yanıltmamak adına daha özverili davranılmasını rica ediyoruz.

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Evlilik Haberlerini Yalanladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Evlilik Haberlerini Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Öğrenci: Haklısınız size katılıyorum okan bey.bunlar sen ben gibi insanlar. Saçma sapan aşk sahneleri çekince ünlü oluyolar. Hangi yaptıkları bize fayda sağladı. Adamlar bizim beyinlerimizle oynamaya çalışıyolar zamanımızı çalıyolar. Ünlü bile dememek lazım bunlara. Bize faydası olmayan insanlar 2 1 Yanıtla
  • Köylü: Niye evlensin istediğini alıyodur ikiside bi bağ kurmaya hiç gerek yok angarya artık toplum için 2 0 Yanıtla

Advertisement