Bundesliga'da Oynanan Maçta Futbolcular, Dar Alan Futbolu Oynadı - Son Dakika
Spor

Bundesliga'da Oynanan Maçta Futbolcular, Dar Alan Futbolu Oynadı

Bundesliga\'da Oynanan Maçta Futbolcular, Dar Alan Futbolu Oynadı

Bundesliga'da oynanan Leverkusen - Freiburg karşılaşmasında 20 futbolcu, tek kareye sığdı, orta sahanın solunda aynı anda bir araya geldi.

02.03.2015 17:43  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu Bundesliga'da oynanan maçta dikkat çekici bir pozisyon yaşandı. Leverkusen ile Freiburg arasında oynanan maçta 20 futbolcu tek bir karede görüntülendi. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken, mücadele oynandığı sırada 20 futbolcu ve hakem orta sahanın solunda aynı anda bir araya geldi.

DAR ALAN FUTBOLU

21,5 metre eninde 27,6 metre boyunda dikdörtgen oluşturan 20 futbolcunun top kapmak için verdiği mücadele ve oluşturduğu tablo haftanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bundesliga'da Oynanan Maçta Futbolcular, Dar Alan Futbolu Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BAŞAR: arkadaşlar adamlar iş biliyo. . alan daraltıyolar pres yapıyolar. adam tutyolar. ya bizdee. savunma yapmayı bilmiyoruz. . Fatih Terim GS yi avrupa şampiyonu yaptığında 40 metrede top oynatıyodu, dikkatinizi çekerim. . Ha bu arada ben Vallahi Fenerliyim. . 17 0 Yanıtla
  • l;k;k;: maclar boyle olsa turkler hep sampiyon olur 6 8 Yanıtla
  • kral: Lan cahiller haberin burda soylemek istedigi sey dar alanda nasil calisilir ve 5e2 top kapma calismasini anlatiyor 8 4 Yanıtla
  • Ak: İhsan aynn 1 4 Yanıtla
  • L54: Akp nin isidir kesin : 4 0 Yanıtla

Advertisement