Buca ve Bayraklı'ya Diş Sağlığı Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Buca ve Bayraklı'ya Diş Sağlığı Hizmeti

Buca ve Bayraklı\'ya Diş Sağlığı Hizmeti

Buca ve Bayraklılılar artık diş sağlığı hizmetlerini uzaklara gitmeden ayaklarında alacak.

17.04.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca ve Bayraklılılar artık diş sağlığı hizmetlerini uzaklara gitmeden ayaklarında alacak. Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yığılmaları önlemek ve hastalara kaliteli hizmet sunmak için Buca ile Bayraklı'da polikinlik açtı. Polikinlik sayısını çoğaltmayı hedeflediklerini belirten Başhekim İ.Affan Bol, hastalara bulundukları semtlerde kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amacladıklarını söyledi.

Başhekim Bol, "Alsancak merkezimizde yığılmaları önlemek ve hastalara beklemeden kaliteli hizmet sunmak için Buca ile Bayraklı'ya sağlık polikinliği açtık. Hastalar açılan bu polikinliklerimizde diş çekimi, diş dolgusu, diş protezi, kanal tedavisi, diş taşı temizliği ve röntgen hizmetleri alabilecek. Daha önce hastalar merkezimize gelerek diş sağlığı hizmeti alıyorlardı. Açtığımız polikinliklerle şimdi biz hastanın ayağına diş sağlığı hizmeti sunuyoruz" dedi.

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne giderek artan yoğunluğun temelinde hasta memnuniyetinin olduğunu, sağlıkta dönüşüm programından sonra ciddi mesafeler kat edildiğini belirten Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim İ.Affan Bol, "Ağız ve Diş bakımında ülkemizde hala istenilen düzeye gelinmemiştir. Diş fırçalama alışkanlığını her yaştan kesime kazandırabilirsek, diş hastalıkları oranımız yüzde elli azalacak. Çocukluktan itibaren, diş hekimi ile iyi ilişkiler kurmak önemlidir. Diş hekiminden korkmayın, rutin kontrollerinizi mutlaka yaptırın" dedi. diye konuştu.

Türkiye geneline bakıldığı zaman İzmir halkının diiş sağlığına özellikle son 3 yılda büyük önem verdiğini belirten İ.Affan bol, "Sağlıkta Dönüşüm Programı'ndan sonra ülke çapında açılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ile hastalarımızın bu hizmetlere ücretsiz olarak ulaşması kolaylaştı. Ama hala istenilen düzeyde olduğu söylenemez Uzmanlık istemeyen tüm ağız ve diş sağlığı konularında hizmet veriyoruz. Diş eti hastalıkları, cerrahi müdahaleler, ordontik düzensizlikler, kanal tedavileri, endodontik konservatif tedaviler, sabit ve hareketli protez işlemleri merkezimizde yapılmaktadır. Kistler, tümör ameliyatları, dudak damak yarıkları ve implant yapmıyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca ve Bayraklı'ya Diş Sağlığı Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement