İzmir Buca'da 23 Aracın Lastiği Şişlendi - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir Buca'da 23 Aracın Lastiği Şişlendi

İzmir Buca\'da 23 Aracın Lastiği Şişlendi

İzmir'in Buca İlçesi'nde araçlarının yanlarına giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Park halindeki 23 aracın lastikleri şişlenip patlatılmıştı.

25.02.2017 15:50  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca İlçesi'nde kimliği belirsiz bir kişi, park halindeki 23 aracın lastiklerini şişleyip patlattı. Evlerinden çıkan sürücüler gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek, kimin yaptığını bulup yakalamak için çalışma başlattı.

VATANDAŞ GÖRÜNCE ŞAŞKINLIK YAŞADI

İşçievleri semtindeki evlerinden çıkan sürücüler, park halindeki araçlarının lastiklerinin inik olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı.

İzmir Buca'da 23 Aracın Lastiği Şişlendi

Bir süre sonra şiş gibi delici bir cisimle lastiklerin patlatıldığı belirlendi. Yardım istenen polisin incelemesinde ise aynı güzergah üzerindeki 367 Sokak 807 sokak ile Onat Caddesi'ndeki araçların lastiklerinin de patlatıldığı ortaya çıktı.

23 ARACIN LASTİĞİ PATLATILDI

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye alarak, kimin yaptığını bulup yakalamak için çalışma başlattı. 23 sürücünün karakola araçlarının lastiğinin pataltıldığı şikayetinde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir Buca'da 23 Aracın Lastiği Şişlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement