Bu Tarz Benim'e Sıkı Rakip Geliyor - Son Dakika
Magazin

Bu Tarz Benim'e Sıkı Rakip Geliyor

Eski milli kaleci Rüştü'nün eşi Işıl Reçber, yeni bir moda yarışması olan 'Patron'da jüri koltuğunda oturacak. Reçber'e yarışmada Hakan Akkaya eşlik edecek.

15.12.2014 15:22  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Milli Kaleci Rüştü'nün eşi Işıl Reçber, tıpkı Bu Tarz Benim'in Nurella'sı modacı Nur Yerlitaş gibi moda yarışması Patron'da jüri koltuğunda oturacak.

RÜŞTÜ'NÜN EŞİ JÜRİ OLUYOR

Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber'in güzelliği ve şıklığıyla davetlerin aranılan ismi olan eşi Işıl Reçber, moda programında jüri üyesi oluyor.

BU TARZ BENİM'E RAKİP GELİYOR

Caner Erdem'in yapımcılığını üstlendiği Patron adlı yarışma, hafta içi her gün Star TV'de ekrana gelecek. Show TV'nin son dönemdeki fenomen yarışması Bu Tarz Benim'den farklı olarak Patron'da genç kızlar değil, terziler jüriden oy almaya çalışacak.

HAKAN AKKAYA EŞLİK EDECEK

Işıl Reçber'e programda modacı Hakan Akkaya eşlik edecek. Oya Aydoğan'a da teklif gittiği ancak sabahları magazin programı sunduğu Beyaz TV'den izin alamadığı öğrenildi. "Bu güne kadar doğru anı bekledim. Artık bunu yapmamın zamanı geldiğine inanıyorum" diyen Reçber, Bu Tarz Benim yarışmasındaki yorumları çok konuşulan Nurella lakaplı modacı Nur Yerlitaş'a rakip olacak.


Bu Tarz Benim\'e Sıkı Rakip Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Bu Tarz Benim'e Sıkı Rakip Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Sinan: Bizim kizlarimiz kadar salak varmi baska millette. Sonradan gormeler. 17 3 Yanıtla
  • Kerim: Çok mu gerekli böyle programlar yazık tv bu insanlara harçadıgı paralar 18 1 Yanıtla
  • aSD: İŞTE ACINDAN ÖLEN ASGARİ ÜCRETLE YAŞAYAN TÜRK HALKINA YARAŞIR BİR PROGRAM DAHA, EKRANLARDA DİŞİ KOYUNLARIN BEYNİ BU YARIŞMALARLA UYUŞTURULURKEN ÇÖZÜM SÜRECİ ADI ALTINDA GİZLİDEN ÖZERKLİK VE BÖLÜNME PLANLARI TIKIR TIKIR İŞLİYOR, BİR YANDANDA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE TABELALARI YERLERE İNİYOR !!! 15 1 Yanıtla
  • ZiirttoAgaaa: TC TV. PEOGRANLARINDA BIKEZ HUY EDINMISLER!!! KOPYA AL YAPISTIR IYI OKURSA IYI. . OLMADI DAGA FARKLI DEGISIK AMA KOPYALA. . . 7 4 Yanıtla
  • Derya konya: Kultur amacli programlar yapilsa fena olmaz gercekten ihtiyacimiz var!!! 8 1 Yanıtla
  • musti: bu neya. . ! böyle sacma sapan programmi olur. . aptalca program. . sinir edici yayin 7 0 Yanıtla
  • ZAZA (DIMLİ): Vatana millete hayırlı olsun :) 5 2 Yanıtla
  • Redhack: Bu tür programları boykot edip rtükü bol bol aricaz biz halkız halk kazanacak 5 1 Yanıtla
  • Mirza: Biz Avrupalılar'ın en ahlaksız taraflarını alırız hep.onların saygılarını kibarlıklarını birbirini taciz etmemelerini örnek almayız.ve maalesef onlara benzemeye çalışırken onlardan daha çirkef duruma düşüyoruz 6 0 Yanıtla

Advertisement