Bu Kablo ile Şarj Ederken Verilerinizi de Yedekleyin! - Son Dakika
Teknoloji

Bu Kablo ile Şarj Ederken Verilerinizi de Yedekleyin!

Android'li akıllı cihazlar için özel olarak geliştirilen bu veri kablosu, şarja taktığınız an cihazınızdaki verilerinizi yedekliyor!

01.09.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Android'li akıllı cihazlar için özel olarak geliştirilen bu veri kablosu, şarja taktığınız an cihazınızdaki verilerinizi yedekliyor! İşte haberin detayları…

Akıllı telefon kullanıcılarını korkutan en büyük etkenlerden biri de cihazlarının içindeki kişisel bilgilerin silinme riski. Günlük hayatta vazgeçilmezimiz haline dönüşen akıllı telefonlarda çekilen resimler, müzikler, notlar veya mesajların silinmemesi için sık sık yedek almak en etkin çözümlerden biri. Fakat her an yedek almak o kadar da kolay değil.

Her uygun anda bilgisayara bağlayıp yedek almak, Android'li telefon kullanıcıların gözüne gelen bir iş. İşte bu duruma Indiegogo'dan bir çözüm geldi. Bleep adındaki USB veri kablosu, şarjı biten veya şarjı tam doldurmak isteyen kullanıcıların cihazlarındaki tüm verileri otomatik olarak yedekliyor.

Kickstarter benzeri bir site olan Indiegogo'da bağış toplamayı bekleyen ve seri üretim hazırlıklarına başlayan Bleep'in nasıl çalıştığını anlatan bir de videosu bulunuyor. Bilgisayara gerek kalmadan, USB adaptörün içine yedeklerinizi otomatik alan cihazın videosuyla şimdi sizleri baş başa bırakalım.

Bağış yapmak veya cihaz hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olmak için buraya tıklayarak Indiegogo'ya gidebilirsiniz.

İyi seyirler:

The post Bu Kablo ile Şarj Ederken Verilerinizi de Yedekleyin! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Bu Kablo ile Şarj Ederken Verilerinizi de Yedekleyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement