Bozüyük'teki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'teki Trafik Kazası

Bozüyük\'teki Trafik Kazası

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde iki kişinin ölümüne neden olan trafik kazasına neden olan tanker şoförü tutuklandı.

23.07.2013 13:23  Güncelleme: 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde önceki gün saatlerde meydana gelen trafik kazasında hayatın kaybeden anne ve babanın cenazeleri, defnedilmek üzere memleketleri Isparta'da gönderilerken, kazaya neden olan tanker şoförü ise tutuklandı.

Pazartesi sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Almanya'dan Isparta'ya gitmekte olan gurbetçi aileden 2 kişi ölmüş 11 yaşındaki çocukları ise ağır yaralanmıştı. Kaza sonrasında tanker şoförü Ahmet C. (37) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden Osman ve Raziye Tezcan çiftinin cenazeleri, işlemlerinin tamamlanmasının ardından kardeşleri tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketleri Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine götürüldü. Cenazelerin, bugün ilçe merkezinde kılınacak cenaze namazının ardından Ulukale köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Bu arada, kazada anne ve babasını kaybederek ağır yaralanan Mert Ali Tezcan'ın (11) ise Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Elim kaza sonrasında hayatını kaybeden gurbetçi ailenin, annelerinin ameliyatı nedeniyle memleketlerine gelmek için yola çıktıkları öğrenildi. Üç araçla konvoy halinde yola çıkan gurbetçi ailenin yeğenlerinin İstanbul'da kaldığı, kendilerinin diğer araçtaki bacanakları ile birlikte yola devam ettikleri belirtildi.

Diğer taraftan kazada ölenlerin yakınları Osman Tezcan'ın Almanya'dan Isparta'ya gitmek için yola çıktığını, Türkiye'ye geldikten sonra feribotla Mudanya'ya geldiğini, buradan Kütahya üzerinden Isparta'ya gitmesi gerekirken, yanlış yola girip, gideceği yolu uzatarak Bozüyük yönüne gelirken kaza geçirdiğini belirttiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük'teki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement