Bozdağ: HDP'nin Seçime Girmesi Uluslararası Bir Projedir - Son Dakika
Güncel

Bozdağ: HDP'nin Seçime Girmesi Uluslararası Bir Projedir

Bozdağ: HDP\'nin Seçime Girmesi Uluslararası Bir Projedir

Ak Partili Bekir Bozdağ, HDP'nin parti olarak seçime girmesinin uluslararası proje olduğunu, AK Parti iktidarının önünün kesilmek istenidiğini ileri sürdü.

19.04.2015 19:43  Güncelleme: 00:25

Ak Parti Yozgat milletvekilleri tanıtım programında konuşan Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, HDP'nin parti olarak seçime girmesinin uluslararası proje olduğunu, AK Parti iktidarının önünün kesilmek istenidiğini söyledi.

"HDP'NİN SEÇİME GİRMESİ ULUSLARARASI PROJE"

Yozgat'ta millletvekilleri tanıtıp programına katılan Bekir Bozdağ, Türkiye'de her seçim öncesi değişik operasyonların sahnelendiğini öne sürdü. Bozdağ, "2011 seçimleri öncesi CHP'ye MHP'ye operasyon yaptılar. Şimdi 2015'e gidiyoruz. Yeni operasyonlar var mı var. Bakın çok net söylüyorum HDP'nin parti olarak seçime girmesi uluslararası bir projedir" dedi.

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR"

Partisinin iktidarının ve siyasi istikrarın hedef alındığını iddia eden Bozdağ, şunları söyledi:

"HDP seçime sokulmak suretiyle AK Parti'nin güçlü iktidarını Türkiye'nin siyasi istikrarının önü kesilmek istenmektedir. Eğer buna mani olamazlarsa anayasa değişikliği yapacak bir çoğunlukla parlamentoda temsilini engellemeyi arzu etmektedirler. Birinci hedefleri bu. Bunu başarır HDP'ye barajı geçirtirlerse mutlu olacaklar. Ama eğer bunu başaramazlarsa o zaman Türkiye'nin istikrarını huzurunu bozmak için bu kadar oy almış parti Meclis'te niye temsil edilemiyor diye Türkiye'nin siyasi istikrarını bozmak için kullanacaklardır. Yani uluslararası çevreler onların Türkiye içindeki işbirlikçileri kazan kazan politikası uygulayarak Türkiye'nin önünü yolunu kesmek istiyorlar."

"MEDYA HDP'Yİ PARLATIYOR"

Bekir Bozdağ, medyanın HDP'yi parlatmak istediğini ileri sürerek, "Bakın Ağrı'da teröristler saldırdı orada teröristleri göstermek istemiyorlar, kullandıkları silahları göstermek istemiyorlar. Oradaki askerlerimizi kötü göstermek istiyorlar. HDP'yi parlatmak için. PKK'nın yedeğindeki bir partiyi güçlendirmek için. Seçime doğru girerken göreceksiniz HDP'yi şirin göstermek için sevecen göstermek için bütün medya organlarının nasıl bir rekabete gireceğini hep beraber görecekseniz" dedi.

Bozdağ, Ak Parti'nin yeniden anayasayı değiştirecek çoğunlukla parlamentoya gelmesine mani olunamayacağını da ileri sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozdağ: HDP'nin Seçime Girmesi Uluslararası Bir Projedir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (110)

  • demet: bu açıklamayı okuduktan sonra oyumu hdp ye vereceğim sözüm söz 193 26 Yanıtla
  • alevi kızı: tüm halkları temsil ettiği için oyum hdp ye 147 54 Yanıtla
  • DERVIS KURTOGLU: VALLAHI BILLAHI TILLAHI SIZDE BILIYORSUNUZ “HDP“NIN BARAJI ASTIGINI VE HER SEFERINDE TOPYEKUN “HDP“YE SALDIRIYORSUNUZ HER OYUNU HER ALGIYI HER PROVAKASYON U HER PISLIGI YAPACAKSINIZ “HDP“BARAJI ASMASIN DIYE SIZLER NE YAPARSANIZ YAPIN “HDP“LILER OYUNLARINIZI BOZACAKTIR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR YOK OLUSUNUZ “HDP“SAYESINDE OLACAKTIR YUCE ALLAH IN IZNIYLE 7 HAZIRANDA AKP DONEMI HIRSIZLIK YOLSUZLUK HEP MAGDURIYET HEP YALAN HEP DOLAN HEP KAOS DONEMI BITECEKTIR 139 44 Yanıtla
  • Elazizli Aziz: Uykunuz kacti deyilmi bundan sora tek tek hesab vermeye savunmanizi hazirlayin basta tayip diyorum sonra gorusuruz hazine hirsizlari ve sonra memlekette nasil dolasacaksiniz bogazinizi sikarlar 119 16 Yanıtla
  • eeeeeeee: silahı bırak gel siyaset yapan diyen siz değilmisiniz. 55 1 Yanıtla
  • halkın iradesi: yüzde onluk barajı aşarlarsa asıl akp nin oyunu bozulacak 45 0 Yanıtla
  • haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır: bağımsız girdikleri için en az 15 milletvekiliğini kaybeden hdp nin yerine halktan oy almamış akp lilerin milletvekiliğine ne denmeli 42 2 Yanıtla
  • çamur atmak: tüm akp liler nedense hdp ile uğraşıyor 36 5 Yanıtla
  • bakur: bu hırsızlar utanmadan hala başkasına pislik atıyolar 14 26 Yanıtla
  • çelme takmak: bu seçim akp ile hdp arasında olacağını gösteriyor demeki hdp barajı aşıyorki bu kadar tırsmaya başladılar 35 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement