Bor'da İnşa Edilecek Devlet Hastanesi - Son Dakika
Yerel

Bor'da İnşa Edilecek Devlet Hastanesi

Bor\'da İnşa Edilecek Devlet Hastanesi

AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu: "17 bin metrekarelik alanda hizmet verecek hastanemizin inşaat, alt yapı ve çevre düzenlemesi ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi"

22.04.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor ilçesinde inşa edilecek devlet hastanesinin ihalesinin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 14 Nisan tarihinde gerçekleştirildiğini bildirdi.

Kavaklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ihalenin yasal sürecinin tamamlanmasının ardından yer tesliminin mayıs ayı içerisinde yapılmasının planlandığını ifade etti.

Bor'daki mevcut hastaneden bağımsız olarak inşa edilecek yeni hastanenin ilçenin ihtiyaçlarına uzun yıllar cevap verebilmesi için yatak kapasitesinin artırılmasının da mümkün olabileceğini vurgulayan Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:

"17 bin metrekarelik alanda hizmet verecek hastanemizin inşaat, alt yapı ve çevre düzenlemesi ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi. Hastane 75 yataklı ancak 100 yatağa çıkarılabilecek bir projeye sahip. Odalar 1-2 kişilik olacak. Merkezi ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri bulunacak. Ayrıca poliklinik sayılarında ve uzman hekim sayısında da artışa gidilecek. Proje kapsamında en az 500 metrekare alana sahip yeni bir acil servisi yapılacak."

İlçenin donanım ve doktor çeşitliliği açısından zenginleştirilmiş modern bir hastaneye kavuşacağını belirten Kavaklıoğlu, hastanenin şimdiden ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bor'da İnşa Edilecek Devlet Hastanesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement