Boluspor - Göztepe Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Boluspor - Göztepe Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 13. haftasında Boluspor’un kendi sahasında 2-1 kaybettiği Göztepe maçı sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

28.11.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 13. haftasında Boluspor'un kendi sahasında 2-1 kaybettiği Göztepe maçı sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, iç saha maçlarında beceriksiz olduklarını ve golü kalelerinde gördükten sonra bütün oyuncuların her şey bitmiş gibi bir havaya büründüğünü belirtti. Karakuş, "İki sakatlığımız oldu. Yusuf Emre ve Janda sakatlandı. Zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldık. Bu anlamda üzgünüz. Mağlup olduk. Futbolda mağlubiyet var. Sadece çok daha demorolize olmamak gerekiyordu. Bu mağlubiyetten bir şekilde fazla yıpranmadan çıkıp ligin devam ettiğini anlamamız lazım. Yediğimiz golden sonra bir anda dünya bitmiş, lig bitmiş, her şey bitmiş gibi bir hava oluyor. Devamlı sıkıntılı gergin bir maç oynadık. İç saha ile ilgili herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sanki iç sahada oynamayı beceremiyoruz. Maçı oynamak başka maçı kazanmak başka. Biz kazanma konusunda biraz sorun yaşıyoruz. Bundan sonra inşallah çabuk toparlanıp önümüzdeki maçlara konsantre olmayız" şekline konuştu.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise maçın berabere bitmesi durumunda büyük üzüntü yaşayacaklarını söyleyerek, "İki haftadır oynadığımız iyi oyunu Bolu'da devam ettirmek istiyorduk. Ama bu da yetmiyor. Hedefi olan bir takım olduğumuz için skor olarak da kazanmamız gerekiyordu. Bugüne de iyi başladık. İlk yarıyı 1-0 geride bitirmemize rağmen en az 4-5 tane pozisyonumuz vardı. Golü bulmadık. Bugün çok gol kaçırdık. Oyun olarak üstün olduğumuz için kazanmamız gerekiyordu. 2-1 kazandık. Berabere bitse üzülürdük doğruyu söylemek gerekirse" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor - Göztepe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement