Bolu Dağı'nda Arka Koltukta Emniyet Kemeri Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Bolu Dağı'nda Arka Koltukta Emniyet Kemeri Uyarısı

Bolu Dağı\'nda Arka Koltukta Emniyet Kemeri Uyarısı

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bolu Dağı'ndan geçen sürücüleri emniyet kemeri taktıkları için teşekkür ederek broşür dağıtırken arka koltuktaki yolculara da emniyet kemeri taktırdı.

14.10.2014 17:34

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bolu Dağı'ndan geçen sürücüleri emniyet kemeri taktıkları için teşekkür ederek broşür dağıtırken arka koltuktaki yolculara da emniyet kemeri taktırdı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişini kullanan sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Trafik ekipleri Bolu Dağı Polisevi önünde durdurdukları araçlarda emniyet kemeri takılı olan sürücülere teşekkür etti. Polisler sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyarırken broşür dağıttı. Polisler sürücülere arka koltukta oturan yolculara da emniyet kemeri taktırmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Trafik ekipleri arka koltukta oturan yolculara da emniyet kemeri taktırdı.

Kazalarda emniyet kemerinin can kurtardığını vurgulayan Bolu Emniyet Müdürü Bölge Trafik Şube Müdürü Murat Sönmez, Sürücülerimiz emniyet kemerlerini takmıyorlar ya da hatalı takıyorlar. Sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda ikna etmeye çalışıyoruz. Araçtaki herkesin emniyet kemeri takması mecbur. Sadece ön koltukta oturan değil arka koltukta oturanların da emniyet kemeri takması gerekiyor. Kazalarda sadece ön koltuktakiler değil tüm araçtakiler zarar görüyor. Hız limitleri artırıldığı için yollarda artık genelde yoldan çıkmaya bağlı kazalar çoğalmış durumda. Araç takla attığında yolcuların araçta kalmaları için emniyet kemeri takmaları şart dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Dağı'nda Arka Koltukta Emniyet Kemeri Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement