Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Ligi

Diyarbakırspor’da daha önce iki dönem başkanlık ve çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Adnan Öktüren, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Diyarbakır Yolspor’a başkan oldu.

18.07.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor'da daha önce iki dönem başkanlık ve çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Adnan Öktüren, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Diyarbakır Yolspor'a başkan oldu. Öktüren'in listesinde Diyarbakırspor'un eski yöneticileri Hakan Buğdaycı, Suat Önen ve Erdal Durmaz da yer alıyor.

Diyarbakırspor'un eski başkanlarından Adnan Öktüren, uzun yıllar başkanlık ve yöneticilik yaptığı Diyarbakır'ın Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ndeki temsilcilerinden Yolspor'un yeni başkanı oldu. Karayolları 9. Bölge Müdürü Gülen, sportif faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, Yolspor'un son yıllarda ortaya koyduğu başarıların göz kamaştırıcı olduğunu söyledi. Yeni yönetime her türlü desteği vereceklerini açıklayan Gülen, başka bir proje kapsamına alındığı için yıkılacak olan tesisin yerine yapacakları tesiste kulübe kalıcı gelirler kazandıracak projelere de yer vereceklerini ifade etti.

"GURURLA GÖREVİ BIRAKTIK"

Görevi bırakan Güç, 2011 yılında devraldıkları Yolspor'da 3 yılda altın değerinde başarılara imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, kurumdaki görev yoğunluğundan dolayı bayrağı sporun mutfağından gelen Öktüren ve yeni yönetime devretmek istediğini söyledi. ASKF Başkanı Dayan, Yolspor'un doğru bir seçim yaptığını belirterek, Öktüren'in bilgi ve birikimi ile bu işin üstesinden başarıyla geleceğine inandığını söyledi. Öktüren de Bölge Müdürü Şamil Gülen'in Diyarbakır için bir şans olduğuna dikkat çekerek, başarılı çalışmalara imza atan İhsan Güç ve yönetimini de tebrik etti. Öktüren, 21 kişilik yönetimde hem kurum içinde hem kurum dışında isimlere yer verdiklerini anlatarak, Bölge Müdürü Gülen ve Yolspor camiasına büyük başarılara imza atma sözü verdi.

BUĞDAYCI VE ÖNEN LİSTEDE

Yapılan tüzük değişikliği ile 15 olan yönetici sayısı 21'e çıkarıldı. Yönetimde Diyarbakırspor'da yöneticilik yapmış olan Hakan Buğdaycı ve Suat Önen gibi iş adamları da yer aldı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

"Adnan Öktüren, Suat Önen, Hakan Buğdaycı, Suar Bahadır, Nizamettin Bacalan, Burhan Demir, Erdal Durmaz, Veysi Akar, Behçet Eren, Naci Yılmaz, Fethullah Akkurt, Sezai Murat, İbrahim Akıncı, Özgür Demir, Ahmet Yokuş, Orhan Yaşar, Reşit Öksüzoğlu, Hulusi Günbey, Celal Esmer, Fethullah Onat, Hüseyin Tanış." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement