Çatışmada Yaralanan PKK'lı Lüks Araçla Kaçırıldı - Son Dakika
Güncel

Çatışmada Yaralanan PKK'lı Lüks Araçla Kaçırıldı

Çatışmada Yaralanan PKK\'lı Lüks Araçla Kaçırıldı

Bölücü terör örgütü mensuplarının Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yaptığı saldırı sonrası, yaralanan PKK'lının lüks araçla olay yerinden kaçırıldığı ortaya çıktı.

01.08.2015 09:36  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lı teröristler roketatar mühimmatını olay yerinde bırakıp kaçtı. Emniyet binasına atılmak istenen bir roket mermisinin vatandaşa ait işyerine isabet etiği, çıkan çatışmada yaralanan PKK'lının ise lüks araçla olay yerinden kaçırıldığı belirtildi.

VALİLİK YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Bitlis Valiliği, dün saat 23.15'te Selçuklu Mahallesi Yukarı Çarşı mevkiinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan saldırıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Bölücü terör örgütü mensuplarının yaptığı saldırının ardından kısa süreli çatışmanın yaşandığını belirten valilik şu açıklamada bulundu:

"Güvenlik görevlilerinin anında karşılık vermesi sonucu kısa süreli bir çatışma yaşanmıştır. Yoğun müdahalemiz sonucu teröristlerden biri yaralanarak yere düşmüş yaralı teröristi de alan şahıslar, roket mühimmatını olay yerinde bırakarak; lüks bir araçla olay yerinden uzaklaşmışlardır. Özel Harekât unsurlarınca takibe alınan şahısların yakalanmasına yönelik olarak operasyonlar devam etmektedir. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve edecektir."

ROKET EMLAKÇI DÜKKANINA İSABET ETTİ

Valilikten yapılan açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşı tarafında bulunan sokak içerisinden atılan roket mühimmatının bir emlakçıya ait işyerine isabet etmesi sonucu hafif hasar meydana geldiği de belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatışmada Yaralanan PKK'lı Lüks Araçla Kaçırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • gercekci: Allah belanizi versin pkk ve yandascisi hdp 62 7 Yanıtla
  • metehan: kansız hdp nin makam araclarındandır 53 7 Yanıtla
    Alpaslan: Oyle olacak tabi ne zannettin 0 3
  • Türkiye nin geleceği için HDP: bütün Türkiye'yi kandirmaya devam edin akp devleti yaptırıyor 12 36 Yanıtla
    562: Sktir lan zirzop 13 2
  • savcı Zekeriya: ne kadar kanı bozuk varsa kesin kafasını Türkiyeyi temizlik şart pkk destek veren hainler HDP çalışan pkk haindir 18 27 Yanıtla
    Muhendis: Herşeyi biliyoruz.. merak etmeyin 4 0
  • Ahlatlı: PKK it sürüsü sonunuzu hazırlıyorsunuz topunuzun Allah belasını versin. 34 3 Yanıtla
  • aaa: Bitlis belediyesine verilen luks makam aracidir o.malum belediye pkk li. 32 4 Yanıtla
  • istihbaratımız yokmu bizim.?: ya her şeye tamam adamlar kahpe belli,de bu ülkenin istihbarat birimleri ne iş yapar.? nasıl bir istihbaratımız var bizim..milletvekilliğinden başka bir şey düşünmeyen hakan fidan,dan iş beklemeyin zaten..bence devlet çok acil bir şekilde istihbaratını güçlendirmeli..istihbaratınız yoksa bir hiç,siniz.. 2 32 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement