Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı - Son Dakika
Ekonomi

Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı

Bilgi Güvenliği Derneği tarafından "Siber Güvenlik ve Kritik Altyapılar" ana temalı 8. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı 30-31 Ekim'de düzenlenecek.

08.10.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilgi Güvenliği Derneği tarafından "Siber Güvenlik ve Kritik Altyapılar" ana temalı 8. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı 30-31 Ekim'de düzenlenecek.

Bilgi Güvenliği Derneğinden yapılan açıklamaya göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından desteklenen konferansta, BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan ve Bilgi Güvenliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Atalay'ın açılış konuşması yapması planlanıyor.

Kritik Altyapılarda Siber Güvenlik, Siber Güvenlikte Yerli Çözümler gibi panellerle enerji, sağlık, haberleşme gibi kritik altyapılarda siber güvenlik başlıklı eğitimlerin düzenleneceği konferansa katılım ücretsiz olacak.

Ankara'da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde 30-31 Ekim'de düzenlenecek konferansla ilgili detaylı bilgiye, www.iscturkey.org etkinlik resmi web sitesinden erişilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement