Beşiktaş'ta 6 İsim ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta 6 İsim ile Yollar Ayrıldı

Beşiktaş\'ta 6 İsim ile Yollar Ayrıldı

Beşiktaş, Ankara'da Gençlebirliği'ni 2-1 yenerek sezonu tamamladı, Bilic, 3 yardımcısı, Sivok ve Uğur Boral takıma veda etti.

29.05.2015 23:22  Güncelleme: 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Ankara'da Gençlebirliği'ni 2-1 yenerek sezonu tamamlarken, takımdaki 6 isim ile de bu akşam itibariyle yollar ayrıldı.

SLAVEN BILIC VE YARDIMCILARI VEDA ETTİ

Teknik direktör Slaven Bilic,geçen hafta resmiyete dökülen açıklamaların ardından bu sezonki 55. maçı olan Gençlerbiriliği maçı ile Beşiktaş'a veda etti.

Hırvat teknik direktör ile göreve başlayan yardımcı hocalar Nikola Jurcevic ve Edin Terzic ve kondisyoner Miljenko Rak da takıma veda etti.

SİVOK REKOR KIRARAK GİTTİ, UĞUR BORAL 'KIRGIN DEĞİLİM' DİYEREK HELALLEŞTİ

Gençlerbirliği maçı sonrası sözleşmeleri biten Tomas Sivok ve Uğur Boral da takım arkadaşları ile vedalaştı.

2008 yılından beri siyah beyazlı formayı terleten ve Beşiktaş'ın 156 maç ile en çok oynayan yabancı futbolcusu olan Sivok 7 yılın ardından siyah beyaz macerasını tamamlamış oldu.

Bu akşam veda eden son isim olan Uğur Boral ise Beşiktaş'ta kaldığı 3 sezonda çok fazla forma şansı bulamadı ve sakatlıklarla boğuştu.

Samet Aybaba döneminde takımın değişmezi olan Uğur talihsiz bir şekilde çapraz bağ sakatlığı geçirdikten sonra eski gücüne bir türlü kavuşamadı.

Slaven Bilic'in bu sezon ligde ilk kez Gençlerbirliği maçında 25 dakika şans verdiği Uğur Boral maç sonu kimseye kırgın olmadığını söyleyerek veda etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta 6 İsim ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • murat: hakemler adil olsa şampıyon bellıydı ama gs ye caliştılar bu sene herkes tff takımlar oyuncular hakemler fırvet oyuncular vb......................... 23 26 Yanıtla
  • rus oğlu rus: BİLİC HARİKKA BİR KİŞİLİK HATTA BJK 19 3 Yanıtla
  • Sosyalist: Cok slaksin besiktas 7 12 Yanıtla
    mert: sen komünistsin galiba bölücü 5 0
  • Salih Has: Hepsine teşekkürler. Gönlümüzün şampiyonu Beşiktaş 17 1 Yanıtla
  • by_asi_ruh: Yonetimin en buyuk hatasidir bilic i gondermek koyu bir besiktas taraftari olarak bunu söylüyorum. Sanirim kartal sevgimi bu sene nadasa birakcam bilic seni ozleyecegiz 11 1 Yanıtla
  • uyumayın: Bir galatasaraylı olarak yolun açık olsun güzel adam. Seni gerçekten sevmiştik 10 0 Yanıtla
  • ÇOKBILMÏŞBEY: Parasina oynanan herşey kumardır...ve kumar haramdır...dünya,nın en büyük kumarı futboldur...ondan sonra diğer sportif maçlar...herkes para peşinde...o onun üzerinden, bu bunun üzerinden para kazanmak yarışındadır...bunları destekleyen taraftarlar da günahkardirlar...böyle saçma ve anlamsız şeylerle kendimizi oyalamayalım... 3 3 Yanıtla
  • mücahit can: sivok a üzüldüm yaa 2 0 Yanıtla
  • trabzonlu: şş oguzhanı bıze versenıze :) 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement