Beşiktaş, Ben Arfa ile Büyük Oranda Anlaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Ben Arfa ile Büyük Oranda Anlaştı

Beşiktaş, Ben Arfa ile Büyük Oranda Anlaştı

Beşiktaş, Newcastle'da teknik heyetle sorun yaşayan Fransız orta saha oyuncusu Ben Arfa'yı kadrosuna katmak üzere.

29.08.2014 16:32  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giyen Hatem Ben Arfa'ın transferinde sona yaklaştı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Fransız oyun kurucunun, geçen sezon 4-0'lık skorla yenildikleri Southampton maçının devre arasında oyundan alındıktan sonra, teknik ekiple aralarında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Bu sezon ise Alan Pardew tarafından kadroda düşünülmeyen yıldız, uzun süredir kendine kulüp arıyordu.Goal'ün özel haberine göre transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala girişimlerini hızlandıran Beşiktaş, İngiliz kulübüyle kıran kırana pazarlıkları sürdürüyor.

DEMBA BA REFERANS OLDU

Newcastle'dan eski takım arkadaşına Senegalli golcü Demba Ba'nın referans olduğu ve siyah beyazlı kulüp çatısı altında tekrar bir araya gelmelerinin an meselesi olduğu kaydedildi.

Hırvat teknik adam Slaven Bilic de transfere onay verirken, yönetimin Ben Arfa ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

86 MAÇTA 14 GOL

27 yaşındaki futbolcu, 2010 yılında Marsilya'dan büyük umutlarla transfer edildi. Bu süre zarfında Newcastle formasıyla 86 maça çıkarken, rakip filelere 14 gol atmayı başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Ben Arfa ile Büyük Oranda Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • alican: şampiyonlar ligi kaçtı, dahada transfer yapamadınız. sorumlusu yöneticiler ve başkandır. yeter artık bırakın bu sorumsuzluk ve vurdumduymazlığı. 9 1 Yanıtla
  • yeterrrr: yapım artık transferleri ne zaman uyum sağlayacaklar takıma, bu kadar beklentiye soktunuz biz taraftarları 6 0 Yanıtla

Advertisement