Beşiktaş Antrenmanında Kavga - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Antrenmanında Kavga

Beşiktaş Antrenmanında Kavga

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında Uğur Boral ve Veli Kavlak birbirine girdi.

16.04.2014 13:09  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında Uğur Boral ve Veli Kavlak birbirine girdi... Antrenman sonrası barıştırılmak istenen iki futbolcudan Uğur Boral, bir kez daha takım arkadaşına saldırmak istedi.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Beşiktaş, Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti. Ancak antrenmanda yaşanan tatsızlık tüm ekibin moralini bozdu. Antrenmanda aynı takımda oynayan iki futbolcu pas verme nedeniyle sert bir şekilde tartıştı. Bu tartışma daha sonra kavgaya dönüştü ve birbirlerine tekme tokat vurmaya başladılar.

BILIC İDMANI YARIDA BIRAKTI
 
Kavganın daha da büyümesini araya giren diğer futbolcular engellerken idmanı bitiren teknik direktör Slaven Bilic, olaya tepki göstererek Fenerbahçe derbisi öncesi bu tarz olayların yaşanmaması gerektiğini söyledi.

AHMET KAVALCI BARIŞTIRMAK İSTEDİ

Antrenman sonunda da futbol komitesinden Ahmet Kavalcı ikiliyi barıştırmak istedi. Veli Kavlak elini uzattı, Uğur Boral ise yumruk sallayıp "Önce adam ol, kendiden büyüklere saygılı davran. Büyük bir camiada olduğunu da sakın unutma" dedi. 

BARBEKÜ PARTİSİNDE BARIŞTILAR

Antrenmandan sonra barbekü partisinde bir araya gelen Uğur Boral ve Veli Kavlak, Başkan Fikret Orman'ın yanın el sıkışarak barıştılar.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Antrenmanında Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • serdar: ben ugur abinin kuzeniyim. aradım telfla. gecmiş olsun dileği için. konu velinin küfürü yüzünden büyümüş. ailesine küfür edince. dayanamıyor. uğur abim bjkden ayrılcak bu sezon. 20 11 Yanıtla
  • YÜCEL AKTAŞ: BU FENERBAHÇE GÖRMÜŞ KARAKTERSİZLER BEŞİKTAŞIN ANASINI AĞLATTI, BUNLARIN YÜZÜNDEN TAKIMDA SÜREKLİ HUZURSUZLUK ÇIKIYOR, KARAKTERSİZ SEZER YÜZÜNDEN CANIMIZ KAPTANIMIZ İBRAHİM TORAMANI KURBAN VERDİK!!ŞİMDİ SİZ BEŞİKTAŞLILARA SORUYORUM ?????BU SEZON DANY DANGALAĞININ YERİNE İBRAHİM TORAMAN OLSAYDI SAHADA DURUM NE OLURDU???HADİ BUYRUN... 13 7 Yanıtla
  • bora: İyi halt yemişler 2 tanede benim için vursalarmış 5 7 Yanıtla
  • SERGEN: bir beşiktaşlı olarak bize jer şey müstahaktır, EN YAKINA BAKIN DANNY ALDIK GALATASARAY'DAN MAÇTA PENALTI YAPTIRDI BİZİ BİTİRDİ,,, BU VASAT KADROYLA SÜRÜNMEYE DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 6 0 Yanıtla

Advertisement