Ahmet Nur Çebi: İki Futbolcu Daha Transfer Edeceğiz - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi: İki Futbolcu Daha Transfer Edeceğiz

Ahmet Nur Çebi: İki Futbolcu Daha Transfer Edeceğiz

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Taraftarımızın keyif alacağı iki futbolcu daha gelecek. Sağ bek ve on numara olacak." dedi.

24.08.2014 16:02  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, transfer konusuna da değindi. TRT Spor'a yaptığı açıklamalarda Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile oynanan maçta çok şanssız olduklarını anlatan Çebi, şu ifadeleri kullandı:

"ÇOCUKLARA İNANIYORUM, GÜVENİYORUM"

"O gün Beşiktaş çok şanssızdı. Arsenal acaba bir daha Beşiktaş’ı bu kadar şanssız bulabilecek mi? Ben hayata böyle bakmak istiyorum. Elenebiliriz ama o gün Beşiktaş, Arsenal’i yenebilirdi. Ben Londra’da kendimizi çok şanslı görüyorum. Şanslı demiyorum, çok şanslı görüyorum. Çünkü bu çocuklara inanıyorum ben, güveniyorum."

"BILIC'İN CEZASINA İTİRAZ ETTİK"

Çebi, Slaven Bilic'in tribünlere gönderilmesiyle ilgili aldığı cezaya da itiraz ettiklerini, fakat bundan olumlu bir sonuç almayı pek ummadıklarını da sözlerine ekledi.

"TARAFTARIN KEYİF ALACAĞI İKİ FUTBOLCU GELECEK"

Çebi, transfer konusuyla ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi: "İsim vererek bu konuda konuşmak istemiyorum. Çünkü ben bir Ronaldinho olayı yaşadım. Maalesef onları bir daha yaşamak istemiyorum. Transfer yalnız iki tane. Bir sağ bek, bir on numara bu kulübe gelecek. Buradan müjde verebilirim Beşiktaş taraftarlarına. Keyif alacakları iki tane futbolcu buraya gelecek."

Çebi, Gökhan Süzen ve Filip Holosko'nun tranfseri için bazı takımlarla görüştüklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi: İki Futbolcu Daha Transfer Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement