Bayırbucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Bayırbucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası

Kırşehir Valiliği, Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı.

08.01.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Valiliği, Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, kampanya için Kırşehir Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, "Devletimiz ve milletimiz her zaman mazlumların yanında olmuştur. Günümüzde de sıkıntı içinde bulunan soydaşlarımız, dindaşlarımız, kardeşlerimiz Bayırbucak Türkmenlerine hem devlet hem de millet olarak her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Kırşehir Valiliği olarak Ziraat Bankası Kırşehir Merkez Şubesinde kampanya için bir hesap açtırdıklarını söyleyen Şentürk, şöyle devam etti:

"Bir ay sürecek kampanya süresince hem nakdi yardım hem de ayni yardım kabul edilecektir. Gıda, giysi, tıbbi malzeme ve temel ihtiyaçları içeren yardımlar yapılacaktır. Bu yardımlar ise tüm kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımızca toplanacaktır. Bu faaliyetler ilçelerde ise kaymakamlarımızca yürütülecektir. Herkesin kampanyamıza imkanları ölçüsünde katılmasını bekliyoruz. Özellikle öğrencilerimizden yardımlaşma bilincinin oluşmasını sağlamak için sembolik olarak birer lira da olsa kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımız, nakdi yardımlarını Bayırbucak Türkmenleri için yardım hesabına, ayni yardımların ise öğretmenevi yanındaki eski Kız Meslek Lisesi'ne, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza, müftülüğümüze elden teslim edilebilirler."

Kırşehir Valiliği Bayırbucak Türkmenleri Yardım Kampanyası Bağış Hesabı şöyle: "Ziraat Bankası Kırşehir Merkez Şubesi Hesap No : 348 605 25 – 5003 (261 - Kırşehir Şubesi). IBAN No : TR70 0001 0002 6134 8605 2550 03"

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayırbucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement