Bayburt AK Parti Gençlik Kolları Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Bayburt AK Parti Gençlik Kolları Zafer Bayramı Mesajı

Bayburt AK Parti Gençlik Kolları Zafer Bayramı Mesajı

Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

29.08.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kaymak mesajında şunları kaydetti; "30 Ağustos aziz milletimizin, kahraman ordumuzla tek yürek olarak, sarsılmaz bir inançla bağımsızlığımızı ve yurdumuzu korumak adına verdiği kurtuluş mücadelelerinin, haksızlığa ve zulme boyun eğmeyen dik duruşunun yansımasıdır. Bu dik duruş sonunda dünya durdukça yaşayacağına inancımızın tam olduğu büyük bir ülke ortaya çıkmıştır.

Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve istiklal düşüncesinin naçizane bir abidesidir. Bu abideyi korumak ise bu büyük milletin torunları olarak bizlere düşmektedir. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Tarihten silinmek istenen milletimizin, bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla silinmeyecektir.

Bu duygu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, yüce rabbimizden aziz şehitlerimize rahmet gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler vermesini niyaz ediyorum." - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt AK Parti Gençlik Kolları Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement