Bayan Muhtardan Başkan Albayrak'a Sütlaç İkramı - Son Dakika
Yerel

Bayan Muhtardan Başkan Albayrak'a Sütlaç İkramı

Bayan Muhtardan Başkan Albayrak\'a Sütlaç İkramı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bahçelievler ve Yeniçiftlik mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

26.01.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bahçelievler ve Yeniçiftlik mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Bahçelievler Mahalle Muhtarı Kader Canbazoğlu, Başkan Albayrak'a kendi yaptığı sütlaçtan ikram etti.

Marmara Ereğlisi'nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, merkez Bahçelievler Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Muhtar Kader Canbazoğlu ile görüşerek mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan ve fikir alışverişinde bulunan Albayrak, Bahçelievler mahallesinin de gereken hizmetleri alacağını söyledi.

Albayrak muhtar Canbazoğlu'nun kendi elleriyle yaparak ikram ettiği Sütlaç'tan yedi ve kendisine teşekkür etti. Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Canbazoğlu, Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

YENİÇİFTLİK MAHALLE MUHTARLIĞINA ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yeniçiftlik Mahalle Muhtarlığını da ziyaret etti. Muhtar Muharrem Şen ile görüşerek mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Albayrak, Yeniçiftlik mahallesinin de gereken hizmetleri alacağını söyledi. Ziyaretten dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür eden Şen, çok memnun olduğunu ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Muhtardan Başkan Albayrak'a Sütlaç İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement