Batman Üniversitesi Her Geçen Gün Daha Fazla Büyüyor - Son Dakika
Yerel

Batman Üniversitesi Her Geçen Gün Daha Fazla Büyüyor

Batman Üniversitesi Her Geçen Gün Daha Fazla Büyüyor

Bölgenin en prestijli üniversitesi yolunda ilerleyen Batman Üniversitesi, onlarca ilin üniversitesini geride bıraktı.

29.06.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr.A.Selam Uluçam: Bölgedeki tüm üniversiteleri solladık

7 yıldır kurulan ancak; 8.419 öğrenci, 407 akademik olmak üzere idari ve tüm alanlarda 704 personele ulaşan Batman Üniversitesi, bölgede en iyi üniversitesi unvanını koruyor.

Bölgedeki tüm üniversiteleri sollayan üniversitemizin, yeni yerleşke alanındaki çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor. Rektör Prof. Dr. A.Selam Uluçam'ın bizzat denetlediği yol, park alanları, peyzaj ve bahçe işleri, kurulan binaların alt yapı ve tüm donatılarının sistem çalışmaları devam ediyor.

7 fakülte, 3 enstitü, 4 yüksekokul ve 4 meslek yüksek okul olmak üzere akademik birimlerle Üniversitenin geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü belirten Rektör Uluçam, "Batman Üniversitesi birkaç yıl içinde tüm alanlarıyla bölgenin değil, belki de Türkiye'nin en prestijli üniversiteleri arasına girecek. 7-8 yıllık bir üniversite olmamıza rağmen yılların üniversitelerini geride bıraktık. Bugün buradayız ama yarın yokuz ve burası Batmanındır. Batmanlılar üniversitelerine sahip çıkarak, memleketi eğitim, bilim ve kültür şehri yapacaklar" dedi. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Üniversitesi Her Geçen Gün Daha Fazla Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement