Başsavcılık: Tutuklamaların Basın Özgürlüğüyle İlgisi Yok - Son Dakika
Güncel

Başsavcılık: Tutuklamaların Basın Özgürlüğüyle İlgisi Yok

Başsavcılık: Tutuklamaların Basın Özgürlüğüyle İlgisi Yok

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı gazeteci Can Dündar'ın tutuklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Soruşturmanın basın özgürlüğüyle hiç bir ilgisi bulunmadığı" belirtildi.

27.11.2015 16:53  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, belirtilen "Soruşturmanın basın özgürlüğüyle bir ilgisi yok" ifadeleri dikkat çekti.

"BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ" VURGUSU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklama şöyle;

"(Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanması) soruşturmanın anayasal teminat altında bulunan basın özgürlüğüyle hiç bir ilgisi bulunmayıp, kişi hak ve hürriyetlerini ihlal edecek hiç bir tavır içerisine girilmemiştir. MİT'e ait yardım TIR'larının herhangi bir yasa dışı örgüte gittiğine yönelik hiçbir bilgi, belge, delil ya da emare bulunmamıştır."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başsavcılık: Tutuklamaların Basın Özgürlüğüyle İlgisi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ERSİN: Mit ve devletle ilgili haber yaparken defalarca düşünülüp öyle yapılmalı doğru bile olsa devlet ve Milletin çıkarları haberin geleceği nokta düşünülmelidir ama adam devletin bir açığını bulsam da dünyaya duyursam rezil etsem amacında haberler yapıyor bu sefer zor yırtarsın Dündar hainlik özünde var özünde kahrol 0 0 Yanıtla
  • .: gazeteci kimliği nedemekle devletin mit in den üstün mü....milli olunması beklenmiyor5 bunlardan 0 0 Yanıtla
  • mehmet: sarayın yalakacısı gün gelecek bağımsız yargıçlara hesap vereceksiniz 0 0 Yanıtla
  • Cengoman: iyide madem ki Türkmenlere gitti o halde suç değil..hatta sır da değil...tutuklama komik değilmi ama ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement