Başkan İlhanlı'dan Destek Çağrısı - Son Dakika
Spor

Başkan İlhanlı'dan Destek Çağrısı

Başkan İlhanlı\'dan Destek Çağrısı

Yeni Diyarbakırspor kulübü başkanı Feyzi İlhanlı, Kemer Tekirovaspor maçı için taraftarlarına destek çağrısında bulundu.

19.03.2015 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 3 lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor kulübü başkanı Feyzi İlhanlı, Pazar günü sahalarında oynayacakları Kemer Tekirovaspor maçı için taraftarlarına destek çağrısında bulundu.

Diyarbakırspor kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Takımımız ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla şampiyonluk için iddialı, kararlı ve inançlı olduğunu göstermiştir. Alınan her galibiyet, sezon başında belirlediğimiz 2.Lig hedefine bizi bir adım daha yaklaştırmakta olup, moral ve motivasyonumuzu artırmaktadır. Ligin bitimine 8 hafta kala oynayacağımız her maçı final havasında görmekteyiz. Alınacak her 3 puan bizi hedefe biraz daha odaklandıracaktır. Takımımızın bu süreçte her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizler kendimizi vefakar ve cefakar taraftarlarımız başta olmak üzere bu kadim kentin hizmetkarı olarak görmekteyiz. Bu takımın sahibi halkımızdır. Bu vesile ile Pazar günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yapacağımız Kemer Tekirovaspor karşılaşmasına 7'den 70'e kadar tüm halkımızı ve taraftarlarımızı davet ediyoruz.

Önce Newroz'u, Sonra Galibiyeti Kutlayalım

Centilmenlik ölçüleri içinde kalmak şartıyla takımımıza her türlü moral ve motivasyon artırıcı desteği verelim. Bu maçtan alacağımız 3 puanla şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olacağız. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız hedefe kilitlenmiş durumda. Onların bu maçı alacaklarına ve kalan tüm maçları kazanarak takımımızı 2.Lig'e taşıyacaklarına olan inancımız sonsuzdur. 21 Mart Cumartesi günü direnişin sembolü olan Newroz'umuzu kutlayacağız. 22 Mart Pazar günü tribünde ve sahada tek yürek olarak bu anlamlı haftada alacağımız galibiyetle çifte bayram yapalım diyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Başkan İlhanlı'dan Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement