Diyarbakırspor Kulüp Başkanından Yeni Klima Dopingi - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Kulüp Başkanından Yeni Klima Dopingi

Diyarbakırspor Kulüp Başkanından Yeni Klima Dopingi

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, kulüp binasında yer alan futbolcu ve teknik heyet odalarına yeni klimalar aldı.

22.08.2014 21:14  Güncelleme: 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakırspor, 7 Eylül'de başlayacak lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakırspor, 7 Eylül'de başlayacak lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı futbolculara zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

İLHANLI'DAN JEST

Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, sıcak havanın mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Diyarbakır'da lige hazırlanan kulübün Toptancılar Sitesi'nde bulunan kulüp binasında yer alan futbolcu ve teknik heyet odalarına yeni klimalar aldı. Başkanın bu davranışı futbolcuları ve teknik heyeti mutlu ederken, son model klimaların montajına başlandı.

Bu neşeli gelişmenin ardından sabah Seyrantepe tesislerinde kondisyon çalışan Yeşil-Kırmızılı takım, akşam saatlerinde ise taktiksel çalışma yapacak.

'HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ'

Teknik Direktör Fethi Çokkeser, futbolculara sık sık uyarılarda bulunurken, yapılan başarılı hareketleri de alkışladı. Yeni sezondaki oyun düzeni hakkında bilgi veren Çokkeser, "İç saha ve dış saha ayrımı yapmayacağız. Şampiyonluğu hedefleyen takıma yakışır şekilde oynayacağız." dedi.

Diyarbakırspor, 24 Ağustos Pazar günü komşu kentin kardeş takımı Mardinspor ile saat 17.00'da Mardin 21 Kasım Stadı'nda dostluk maçında karşılaşacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Kulüp Başkanından Yeni Klima Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement