Başkan Akgün, Ramazan'a Bin 500 Ağaç Dikerek Girdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Akgün, Ramazan'a Bin 500 Ağaç Dikerek Girdi

Başkan Akgün, Ramazan\'a Bin 500 Ağaç Dikerek Girdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan’ın ilk gününde ekibiyle birlikte Bababurnu mevkiine bin 500 ağaç dikti.

29.06.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan'ın ilk gününde ekibiyle birlikte Bababurnu mevkiine bin 500 ağaç dikti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Sahil Yolu'nda yapılan çalışmaları yerinde görerek denetlemelerde bulundu. Başkan Akgün ardından Bababurnu mevkiine gelerek Ramazan ayının ilk gününde bin 500 adet çam ve ılgın ağacı fidesi dikti. Başkan Akgün, sahil yolu projesinin tamamlanmasıyla birlikte dikilecek ağaç sayısının 100 bini bulacağını açıkladı.

"100 BİN AĞAÇ DİKİLECEK"

Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Özsayın ve belediye teknik personelinden oluşan ekiple birlikte ağaç diken Başkan Akgün, "Büyükçekmece sadece İstanbul'un değil ülkemizin en yeşil ilçelerinden biridir. Ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz her projede öncelik yeşil alandır. Mimarsinan Sahil Yolu projesinde de, aynı anlayışla yeşil alanları daha da arttıracağız. Bugün Ramazan'ın ilk gününde ekibimle birlikte bin 500 ağaç diktik. Projenin sona ermesiyle birlikte diktiğimiz ağaç sayısı 100 bini bulacak" dedi.

"ÇEVRE KONUSUNDA DUYARLIYIZ"

Büyükçekmece halkının çevre dostu olduğunu ve her zaman çevre için yapılan çalışmaları sahiplendiğini de belirten Başkan Akgün, "Büyükçekmece Belediyesi olarak ilçemizi yarınlara taşıyabilmek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çocuklarımıza daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir kent yaratma çabasındayız. Özellikle çevreyi koruma ve yeşil alan üretme konusunda oldukça duyarlıyız, üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Bu tutumumuzu bundan sonrada aynı kararlılık içinde sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akgün, Ramazan'a Bin 500 Ağaç Dikerek Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement