Barınaktaki Hayvanların Kurtarılması İçin Oktay Kaynarca'dan Destek - Son Dakika
Güncel

Barınaktaki Hayvanların Kurtarılması İçin Oktay Kaynarca'dan Destek

Barınaktaki Hayvanların Kurtarılması İçin Oktay Kaynarca\'dan Destek

Hayvanseverlerin Bartın Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde bakımsızlıktan ölümle baş başa kalan köpeklerin kurtarılması için başlattığı çalışmalara ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da destek verdi.

10.07.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayvanseverlerin Bartın Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde bakımsızlıktan ölümle baş başa kalan köpeklerin kurtarılması için başlattığı çalışmalara ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da destek verdi. Kaynarca, hazırlanan kısa film ile hayvanların sahiplenilmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği (HAYKUR) Başkanı Gizem Arkan, Başkan Yardımcısı Derya Koç ve hayvanseverlerin Bartın Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ndeki hayvanları sahiplendirme çalışmaları devam ediyor. Barınaktaki görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Bartın'a giderek barınakla ilgili çalışmalara başlayan dernek, bu zamana kadar 68 köpeğin ülkenin çeşitli illerindeki vatandaşlar tarafından sahiplenilmesini sağladı. Barınakta daha 250 hayvanın sahiplenmek için sırada beklediğini söyleyen HAYKUR Başkanı Gizem Arkan, "Bu hayvanlar barınakta bakımsız kalmış. Barınakta kalırlarsa ölmeleri muhtemel. Bu yüzden bu köpekleri sahiplendirmeye, daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çağrımıza sanatçı Oktay Kaynarca da duyarsız kalmayarak destek oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu hayvanların daha iyi şartlarda yaşamaları için de destek bekliyoruz" dedi.

Hazırlanan 3 dakikalık kısa filmde barınaktaki hayvanların görüntüleri ve oyuncu Oktay Kaynarca'nın mesajı yer alıyor. Kaynarca görüntülerde, "Bartın barınağındaki canların hemen oradan kurtarılması gerekiyor. Her biri için 250 cesur yürek gerekli. Türkiye sessiz kalma" mesajını veriyor. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barınaktaki Hayvanların Kurtarılması İçin Oktay Kaynarca'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement