Balıkesirspor'da Zeefuik İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Zeefuik İmzaladı

Balıkesirspor\'da Zeefuik İmzaladı

Balıkesirspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı golcü Genero Zeefuik'le imzaladı.

22.07.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı golcü Genero Zeefuik'le imzaladı. Futbola Ajax altyapısında başlayıp PSV Eindhoven'de profesyonel olduktan sonra 2012'de FC Groningen'e geçen 25 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan mukaveleyi imzaladı.

Geçen sezon ikinci yarıda İskoçya'nın Heart Of Midlothian FC takımında kiralık oynayan Zeefuik imza töreninin ardından Bolu kampına katılırken, 1.80 boyundaki futbolcunun fazla kiloları sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Başkan Tuna Aktürk, "İskoçya'da 15 maçta 13 gol atan Zeefuik'in Balıkesirspor'da da kilolarıyla değil golleriyle konuşulacağına inanıyorum" dedi.

3 HAZIRLLIK MAÇI

Balıkesirspor'un Bolu'daki ikinci etap kamp çalışmaları teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde devam ederken, hazırlık maçı takvimi de belli oldu. Buna göre kırmızı beyazlı ekip 24 Temmuz'da Boluspor, 26 Temmuz'da Elazığspor ve 29 Temmuz'da Yeni Malatyaspor ile hazırlık maçları yapacak. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Zeefuik İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gfb: Kurtdere güreşlerinemi geldi yoksa 0 3 Yanıtla
  • Ibillerli: Insallah kendisi basarili olur, Balikesirsporumuz icin de faydali olur. 0 0 Yanıtla

Advertisement