Balıkesir - Kaza Kurbanları Toprağa Verildi - Son Dakika
3. Sayfa

Balıkesir - Kaza Kurbanları Toprağa Verildi

Balıkesir - Kaza Kurbanları Toprağa Verildi

Kaza kurbanları toprağa verildi Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlandı.

31.01.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza kurbanları toprağa verildi

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlandı. Ünzile Zeybek (47) Balıkesir'de, Musa Bozkır (54) ve eşi Ayşe Bozkır (52), Kepsut'un Dalköy Mahalesi'nde, kamyonet sürücüsü Yakup Sarp (62) da Kepsut'un Dereköy Mahallesi'nde toprağa verildi.

Balıkesir- Kepsut Karayolu'nun 11'inci kilometresi Çınarlıdere Mevkisi'nde, dün (cumartesi) saat 11.30 sıralarında, Mustafa Bozkır'ın (54) cenazesini taşıyan Yakup Sarp'ın (62) kullandığı 10 F 4920 plakalı kamyonet, hatılı sollama sonucu karşıdan gelen Muharrem Örgel yönetimindeki 10 R 2923 plakalı Kepsut Belediyesi'ne ait hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet 5 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonette bulunan Musa Bozkır, eşi Ayşe Bozkır, Ünzile Zeybek ve kamyonet sürücüsü Yakup Sarp yaşamını yitirdi. Kamyonetteki Musa Bozkır'ın kızı Aslı Bozkır ve Tahsin Zeybek ise kazada yaralandı.

SON YOLCULUĞUNA ÇOCUKLARI UĞURLADI

Kazada can veren 3 çocuk annesi Ünzile Zeybek için bugün öğlende Balıkesir Toygartepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Zeybek'in kazada ağır yaralanan ve Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi süren Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü'nde memur olan eşi Tahsin Zeybek, cenaze törenine katılamadı. Çiftin çocukları Türkay Zeybek (26) ve Berkay Zeybek (19) cenazede babalarının yokluğunda taziyeleri kabul etti. Çiftin diğer çocukları Zeliha Feride Zeybek (16) ise cenaze törenine getirilmedi. Zeybek'in cenazesi kılınan namazın ardından Çınarlıdere Mezarlığı'na götürülüp gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine Zeybek'in yakınları ile İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları katıldı.

BOZKIR ÇİFTİ DALKÖY'DE DEFNEDİLDİ

Babasının cenazesini Balıkesir Devlet Hastanesi'nden alıp memleketleri Kepsut'a götürürken meydana gelen kazada ölen Musa Bozkır ve eşi Ayşe Bozkır ise kırsal Dalköy Mahallesi'nde son yolculuklarına uğurlandı. Kepsut'un AK Partili Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul da Bozkır çiftinin cenaze törenine katılarak, yakınlarına başsağlığı diledi. Bozkır çiftinin, kazada ağır yaralanan 14 yaşındaki kızları Aslı Çakır'ın Balıkesir Devlet Hastanesi'nde Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

SARP DEREKÖY'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada ölen ve kamyoneti kullanan Yakup Sarp'ın ise daha önce AK Parti'den Kepsut İl Genel Meclisi üyesi olarak görev yaptığı öğrenildi. Sarp'ın cenazesi, ikindi namazından sonra Kepsut'un Dereköy Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Balıkesir - Kaza Kurbanları Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement