Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Radyoterapi Hastalarına Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Radyoterapi Hastalarına Yardım Eli

Balıkesir Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Adil Ozan Gökuç ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

11.11.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında, 2015-2016 yılında Balıkesir İlinin merkezinde ikamet etmeyen, Balıkesir Devlet Hastanesi Onkoloji Servisinde Radyoterapi tedavisi gören, barınma ihtilyacını karşılayamayacak durumda olan hasta vatandaşların barınma ve yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi ile kurumu arasında imzalanan protokolün kendileri için ve tedavi gören radyoterafi hastaları için büyük önem taşıdığını belirten Hasan Hocaoğlu, Başkan Uğur'a özellikle teşekkür etti.

BAŞKAN UĞUR: "İNSANIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ"

Başkanlık makamında karşılıklı olarak imza altına alınan prootoklle ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir Belediyesi olarak Kamu Hastaneleri Birliği ile yapmış olduğumuz protokolle radyoterapi gören, bakıma muhtaç, mali durumlu iyi olmayan hemşehrilerimizi biz Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Firdevs Saraçoğlu ve Sosyal Destek Merkezimizde kalması, yeme-içme gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını üstleniyoruz. İnsanlarımıza sahip çıkıyoruz. Bu konuda Kamu Hastaneleri Birliği ile bir protokol imzaladık. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

HASAN HOCAOĞLU: "BAŞKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ"

Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a sağlık sektörüne bugüne kadar sağladığı ve sağlamaya devam ettiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hasan Hocaoğlu, "Radyoterapi hizmetleri İlimizde gün geçtikçe genişleyen bir hizmet grubu olarak öne çıkıyor. Bununla birlikte artan konaklama ihtiyaçlarını hastanemiz kendi bünyesinde karşılayamaz vaziyete gelmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanı'mızın da katkılarıyla özellikle maddi açıdan daha dezavantajlı durumda olan hastalarımızın konaklama ve yemek ihtiyaçlarının bu şekilde karşılanması hizmetin daha iyi sunulması açısından da büyük önem arzediyor. Başkanımıza sağlık sektörüne devamlı desteği için müteşekkiriz. Hususiyetle bunun için de ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

İBalıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu'nun imzaladığı işbirliği protokolü imza töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, Balıkesir Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Adi. Ozan Gökuç da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Radyoterapi Hastalarına Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement