Bakıcıyı Dövüp Yurtan Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bakıcıyı Dövüp Yurtan Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı

Bakıcıyı Dövüp Yurtan Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı

Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu'nda bakıcı anne 33 yaşındaki Çiğdem Yıldırım'ı oklava ile dövüp, cebinden anahtarı alarak firar eden 3 kızdan 17 yaşındaki B.B., dün erkek arkadaşıyla birlikte kaldığı bir oto tamirhanesinde yakalandı.

31.05.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu'nda bakıcı anne 33 yaşındaki Çiğdem Yıldırım'ı oklava ile dövüp, cebinden anahtarı alarak firar eden 3 kızdan 17 yaşındaki B.B., dün erkek arkadaşıyla birlikte kaldığı bir oto tamirhanesinde yakalandı. Kaçtığı için pişman olduğunu söyleyen B.B. diğer 2 kız arkadaşının yerini bilmediğini söyledi.

İddiaya göre Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Zübeyde Hanım Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 17 yaşındaki G.Y. ve aynı yaştaki B.B. ve S.Y., 28 Mayıs gecesi yurdun bakıcı annesi Çiğdem Yıldırım'ı oklava ile dövüp, ses çıkartmamsı için yastıkla ağzını kapattıktan sonra cebindeki arka kapının anahtarını alarak firar etti. Bakıcı anne 3 kızdan da şikayetçi olurkan, polis firari kızları bulmak için çalışma başlattı. Gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, B.B.'yi Saray İlçesi'ne bağlı Büyükyoncalı Beldesi'nde erkek arkadaşı Y.B. ile birlikte kaldığı bir oto tamirhanesinde yakaladı.

Çocuk polisi tarafından ifadesi alınan B.B. çok pişman olduğunu, bir daha yurttan kaçmayacağını belirterek, bakıcı anneden özür dileyeceğini söyledi. B.B. ve erkek arkadaşı Y.B.'nin polisteki sorgusu sürüyor.

Ekipler, firarda olan diğer iki kızı da bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakıcıyı Dövüp Yurtan Kaçan Kızlardan Biri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement