Bakan Elvan, Memleketinde Adının Verildiği Meydanı Törenle Açtı - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan, Memleketinde Adının Verildiği Meydanı Törenle Açtı

Bakan Elvan, Memleketinde Adının Verildiği Meydanı Törenle Açtı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde adının verildiği kent meydanının açılışını yaptı.

19.09.2014 17:43  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Karaman'ın Ermenek ilçesine geldi. Helikopterle gelmesi planlanan Bakan Elvan, yağmurlu hava nedeniyle karayoluyla memleketine geldi. Cuma namazını Sipas Camii'nde kılan Elvan, yağmur nedeniyle bir süre camii içinde bekledi. Ardından bineceği araç camii kapısına kadar yanaştıktan sonra korumalarının tuttuğu şemsiye aracılığıyla araca bindi. Bakan Elvan'ın programındaki bazı temel atma, tesis açma törenleri de yağış nedeniyle iptal edildi.

Öğle yemeğinin ardından yağışın hafiflemesiyle Ermenek Belediyesi yeni hizmet binası ile adının verildiği 'Lütfi Elvan Kent Meydanı' açılış törenine katılan Bakan Elvan, yağış nedeniyle kısa bir konuşma yapıp kurdeleyi kesti. Aynı alanda gerçekleşen bedensel engelliler için 11 adet akülü tekerlekli sandalye dağıtım törenine de katıldı. Hemşehrilerine seslenen Elvan, "Size hizmet etmek boynumuzun borcu. Bundan sonra da sizlere her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz."dedi. Yapılan törenin ardından Bakan Elvan, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan, Memleketinde Adının Verildiği Meydanı Törenle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement