Bağlar Belediyespor hedefi BAL Ligi - Son Dakika
Spor

Bağlar Belediyespor hedefi BAL Ligi

Bağlar Belediyespor hedefi BAL Ligi

Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmeyi hedefleyen Bağlar Belediyesi Takımı, Diyarbakır'ın farklı takımlarından 10 futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

20.08.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Bağlar Belediye spor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmeyi hedefleyen Bağlar Belediyesi Takımı, Diyarbakır'ın farklı takımlarından 10 futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

İşte transferler

Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Bağlar Belediye spor, sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmeyi hedefleyen Bağlar Futbol Takımı, Diyarbakır Alipınar Hebunspor'dan Süleyman Akıncı, İdris Kurt, Hasan Güreli, Muhammet Dalgın, Diyarbakır Yolspor'dan Kaleci Veysi Süngü, Kadri Beyazıt, 1968 Diyarbakırspor'dan Yakupcan Gamsız, Kayapınar Belediyespor'dan Erhan Ölker, Veysi Macar ile Amedspor'dan Hekim Işık'ı renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Takıma yeni transfer olan futbolcular Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreni ile basına tanıtıldı. İmza Törenine Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Eş Başkanı Şenay Pektaş ile spor kulübü yöneticileri de katıldı.

Takım Van'da Kampa Giriyor

Törende konuşan Bağlar Belediyespor Şube sorumlusu Mehmet Karabulut, sezona güçlü bir takımla gireceklerini ve bölgesel amatör ligine çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Takım olarak birçok başarılara da imza attıklarını ifade eden Karabulut, haftaya Van'ın Erçiş ilçesinde kampa gideceklerini söyledi.

"Bu Sene Şampiyonluk Kesin"

Gaziantepspor, Diyarbakırspor gibi takımlarda da oynayan Bağlar'ın yeni futbolcusu Erhan Ölke, Bağlar Belediyespor'un genç ve tecrübeli futbolcularıyla geleceği olan bir takım olduğunu söyledi. Bu sezon şampiyon olacaklarına kesin gözüyle baktığını sözlerine ekleyen Ölker, Bağlar Belediyespor futbolcusu olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Alipınar Hebunspor'dan transfer edilen İdris Kurt ise Bağlar Belediyespor'un yeni kadrosuyla kendilerine heyecan verdiğini söyledi belirterek, Diyarbakır'ın en iyi takımlarından biri olacaklarını söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Bağlar Belediyespor hedefi BAL Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement