20 Yaşındaki Genç Kızın 'Çılgınca' İlişkisi Nezarette Bitti - Son Dakika
Dünya

20 Yaşındaki Genç Kızın 'Çılgınca' İlişkisi Nezarette Bitti

Cinsel ilişki sırasında erkek arkadaşını yaralayan 20 yaşındaki Miracle Graves isimli kadın, polisteki ifadesinde "Çılgın bir cinsel ilişki yaşadık" diyerek kendini savundu.

08.02.2016 05:35  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkek arkadaşını sıyrık ve çizik içinde bırakan genç kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polislere "Çılgın bir cinsel ilişki yaşadık" dedi. Açıklamayı kabul etmeyen Florida polisi genç kadını aile içi şiddet suçlamasıyla tutukladı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE POLİS GELDİ

Amerika'nın Florida eyaletinin St. Petersburg şehrinde yaşayan 20 yaşındaki Miracle Graves isimli kadın, 31 Ocak pazar günü erkek arkadaşı Harry Johnson ile tartışma yaşadı. Üç yıldır birlikte olan ve aynı daireyi paylaşan çiftin tartışması büyüyünce ihbar üzerine polis geldi.

GENÇ ADAM, KIZ ARKADAŞINI YALANLADI

Graves, olay yerine gelen polise verdiği ilk ifadede, erkek arkadaşıyla 'çılgınca bir cinsel ilişki' yaşadıklarını söyledi. Kız arkadaşının ifadesine karşın Johnson, karşılıklı rıza dahilinde bir cinsel ilişki olmadığını belirtti. Polislere iş birliği içinde bir tutum sergilemeyen genç adam, cinsel ilişkiye girmese kız arkadaşının işe gitmesine izin vermeyeceğini söyledi.


2 BİN DOLAR KEFALETLE SERBEST KALDI

Polis Jason Evarts, Johnson'un yüzünde, boynunda, sağ kolunda ve sağ bacağında çizikler, küçük çapta kesikler tespit ederek tutanağa işledi. Graves'ta herhangi bir travma izine rastlanmadığı da kayıtlara geçti. Genç kadın tutuklanarak 2 bin dolar kefalet bedeli karşılığı nezarete kondu. Graves'in sabıka kaydında bir çok darp ve alkol alarak çevreye rahatsızlık verme suçları işlediği ortaya çıktı.

20 Yaşındaki Genç Kızın \'Çılgınca\' İlişkisi Nezarette Bitti

Son Dakika Dünya 20 Yaşındaki Genç Kızın 'Çılgınca' İlişkisi Nezarette Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • esmer: Yaklasmayin fiyakasini cizer.Tam bizim kirolara boyle lazim.Tovbe tovbe. 13 6 Yanıtla
  • ismimi geçen yazmıştım ( isgeya ): Bizimkiler son zamanlarda cırt pırt Amerika,ya,oraya buraya gidiyorlar.Bana kalırsa Nato bizimkileri öyle bir oyuna getirecek ki, bizi Rusya ile kapıştıracaklar.Rusya,da zaten hazır,õyle bir bahane bekliyor ki,Turkiye,ye vurup,ekonomisini düzeltmek ister.Nato buna önce seyirci kalacak.İş işten geçtikten (Turkiye büyük kayıplar verdikten) sonra,, aaaaa, siz yine kavga mı ettiniz.Ben o hınzıra gösteririm,, misali dalga geçecekler.Ben tarihten ve siyasetten fazla anlamam,ama bunlar benim düşünceler 17 2 Yanıtla
  • Xxx: bize böyle biri denk gelmiyo 16 0 Yanıtla
  • Doğuş: Başıma geldi antalyada nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim ama basit bir uygulama 11 4 Yanıtla

Advertisement