Aydın'da Trafik Kazasında İlginç Tesadüf - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Trafik Kazasında İlginç Tesadüf

Aydın\'da Trafik Kazasında İlginç Tesadüf

Aydın- Muğla Karayolu'nda, meydana gelen kazada ilginç bir tesadüf ortaya çıktı.

04.04.2015 00:25  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolun karşısına geçmek isteyen 11 yaşındaki Asuman Öztürk'e, yine aynı soyismi taşıyan Yunus Öztürk idaresindeki motosiklet çarptı. Kazada her iki Öztürk ile sürücünün arkasında oturan yaya yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Çine'den Muğla istikametine giden 22 yaşındaki Yunus Öztürk yönetimindeki plakasız motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen, Asuman Öztürk'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Asuman Öztürk ağır yaralanırken, motosikletten düşen Yunus Öztürk ve yollcu olarak bulunan 26 yaşındaki Berkay Akcan hafif şekilde yaralandı.

Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahalenin ardından Asuman Öztürk Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne, Yunus Öztürk ve Berkay Akcan ise Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedaviye alınan Asuman Öztürk'ün hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazada yaya ile motosiklet sürücüsünün aynı soy isimde olmaları ilginç bir tesadüf meydana getirirken, taraflar arasında herhangi bir akrabalık bağlarının bulunduğu belertildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Trafik Kazasında İlginç Tesadüf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement