Kurşunlanan AVM'ye Not Bıraktılar: İşçilerin İntikamı Alınacak - Son Dakika
Güncel

Kurşunlanan AVM'ye Not Bıraktılar: İşçilerin İntikamı Alınacak

Kurşunlanan AVM\'ye Not Bıraktılar: İşçilerin İntikamı Alınacak

Esenyurt'ta Torunlar'a ait AVM'ye yapılan saldırıdan sonra olay yerinde içinde "Mecidiyeköy'deki işçilerin intikamı alınacak" yazılı bir notun olduğu işçi bareti bulundu.

18.09.2014 15:12  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt D-100 Karayolu üzerinde bulunan alışveriş merkezinin önüne gelen üç kişi, uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saat 03.50 sıralarında meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmazken, AVM'nin camlarına çok sayıda mermi isabet etti.

"MECİDİYEKÖY'DEKİ İŞÇİLERİN İNTİKAMI ALINACAK"

Polisin Esenyurt'taki saldırıdan sonra olay yerinde yaptığı incelemede içinde " Mecidiyeköy'deki işçilerin intikamı alınacak" yazılı bir not olan işçi baretinin bulunduğu öğrenildi.

BARETİ ATIP ATEŞ AÇTILAR

İddiaya göre 3 kişi oldukları belirlenen saldırganlar silahlarını bu işçi baretini binanın önüne attıktan sonra ateşledi. Olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdüren polis olay yerinde 12 adet kalaşnikof kovanı, 4 adet de pompalı tüfek kartuşu buldu.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ TORUNLAR'A AİT

Sabaha karşı saat 03.50 sıralarında meydana gelen olayda, 3 kişi ellerindeki silahlarla Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına ait Esenyurt D-100 Karayolu üzerinde bulunan alışveriş merkezi istikametine ateş açtı.

İŞÇİ BARETİ İÇİNDE NOT

Olayda saldırganların silahlarından çıkan mermiler AVM'nin camlarına isabet etti. İşçi bareti içindeki notun altında bir terör örgütünün adının yazıldığı ve bilgisayar çıktısı olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurşunlanan AVM'ye Not Bıraktılar: İşçilerin İntikamı Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mi acaba: tunceli işçilerinmi. kim bu keleşle saldıranlar 7 8 Yanıtla
  • zxc: komediye bak. esenyurtta eylem yap mecidiyeköyden bahset. niyeki mecidiyeköydeki koca gökdelenler yerli yerinde duruyor bir yere gitmedilerki , gidip orada yapsaydınızya bu eylemi. 2 2 Yanıtla

Advertisement