Avcılar bile şaşırdı! Kilosuna kimse inanamadı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yaşam

Avcılar bile şaşırdı! Kilosuna kimse inanamadı

Avcılar bile şaşırdı! Kilosuna kimse inanamadı
18.11.2025 10:01

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde sürek avına çıkan avcılar, ağırlığı yaklaşık 300 kilograma ulaşan dev bir yaban domuzu avladı. Bölgede yıllardır avcılık yapan isimler, domuzun büyüklüğünün şaşkınlık yarattığını söyledi.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi Kuruçeşme mevkiinde sabah saatlerinde sürek avı düzenleyen avcılar, araziye doğru hızla ilerleyen dev bir yaban domuzu ile karşılaştı. Domuzun kaçması üzerine avcılar kısa süreli bir takip başlattı. Müdahalenin ardından ağırlığının yaklaşık 300 kilogram olduğu belirlenen domuz avlandı.

"BU KADAR BÜYÜĞÜNÜ HİÇ GÖRMEDİM"

Bölgede uzun yıllardır avcılık yaptığını belirten Şaban Aydın, avlanan domuzun boyutlarının kendilerini şaşırttığını söyledi. Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar bu büyüklükte bir domuz gördüğümü hatırlamıyorum. İlk kez bu kadar büyük bir domuz avladık. Böylesine dev bir domuz görenler de büyük şaşkınlık yaşadı."

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Avcılar bile şaşırdı! Kilosuna kimse inanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • trgyky1978 trgyky1978:
    bundan daha büyük domuz israilin başında haaa daha da büyük istersen abd nin başında 22 0 Yanıtla
  • Ali Diye Biri Ali Diye Biri :
    Şimdi Köftesi Y düşünsün 4 4 Yanıtla
  • Yusuf Yoltay Yusuf Yoltay:
    Tekirdağ köfte 4 2 Yanıtla
  • tevfik tecik tevfik tecik:
    büyümesine izin vermiyorsunuz, devamli avliyorsunuz domuzcular!! 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement