Atilla Taş'ı Yunanistan'a Ötelediler - Son Dakika
Magazin

Atilla Taş'ı Yunanistan'a Ötelediler

Atilla Taş\'ı Yunanistan\'a Ötelediler

Atilla Taş'ın seslendirdiği şarkıdan rahatsız olan 'yaramaz çocuklar', ünlü popçuyu dünyaya Yunan olarak tanıtıyor!

14.10.2012 17:25  Güncelleme: 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemin en gözde şarkısı olan 'Gangnam style'ı Türkçe'ye çeviren ünlü popçu Atilla Taş'ın başına öyle bir iş geldi ki...

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından beğeniyle dinlenen PSY'in 'Gangnam Style' şarkısı, ünlü popçu Atilla Taş tarafından 'Yam yam style' olarak Türkçe'ye çevrildi. Henüz klibi çekilmemiş olan parça sanal aleme bomba gibi düştü.

ATİLLA TAŞ GİTTİ, ATHILLAS THASOS GELDİ!

'Yam yam style'ı kısa sürede yüz binlerce kişi dinlerken, şarkıdan rahatsız olan 'İnci Sözlük' ekibi Atilla Taş'a eşi benzeri görülmemiş bir protesto eylemi düzenliyor. Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube'a yüklenen bir videoya binlerce yorum yapan İnciciler, Atilla Taş'ı tüm dünyaya 'Athillas Thasos' olarak tanıtma niyetinde.

Şarkıdan rahatsız olan İnci Sözlük üyeleri, Atilla Taş'ın Youtube'daki videolarına da 'Yunanca' ve İngilizce yorumlar yapmayı da eksik etmiyor. Yorumlarda Atilla Taş'ın çok ünlü bir Yunan şarkıcısı olduğu ve Eurovision 2013'te Yunanistan adına Atilla Taş'ın sahneye çıkacağı belirtiliyor. Tüm bu protestolara şarkıcı Atilla Taş'tan da beklenmedik bir karşılık geldi. Atilla Taş, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda protestolara destek verdi.

Atilla Taş Twitter'dan şu açıklamaları yaptı:

-Size Birşey İtiraf Ediim Gece gece ?. kimse Görmez Nasılsa Ben Bile YAMYAM STYLE Söylerken Kendimden Tiskindim !. Siz gene iyi Dayandınız :)

-Zaten Anne Tarafım Selanik Göçmeniydi. Yabancılık Çekmem Yunanistan da işallah :))

-Ulan Ne Acımasız insanlarsınız ya !. Yunanlar Beni Hakedecek Ne Yaptı Size ?

-Madem beni İstemiyosunuz, Adam başı Bir lira Verin Gideyim. En az bir milyon kiş olsa zaten yırttık ( Şantaja girmez işallah) :))

-Arkadaşlar Bethooven in 9. Senfonisini Yapsam, Bu kadar Ses Getirmezdi! Artık "KİTSCH" (Dandik ) işler Para ediyor .:))

-Siz Asıl Bana Acıyın !. Siz Sadece YAMYAM STYLE ı Dinlediniz. Olm Ben Hem Söz Yazdım, Bide Okudum lan !.

İhsan Günay ÇAĞRICI - Haberler.com

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Atilla Taş'ı Yunanistan'a Ötelediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement