Assistt, Çorum'a Çağrı Merkezi Açtı - Son Dakika
Güncel

Assistt, Çorum'a Çağrı Merkezi Açtı

Türk Telekom Grup çağrı merkezi şirketi AssisTT, Çorum'a açtığı çağrı merkeziyle büyümesini sürdürdü.

25.01.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Grup çağrı merkezi şirketi AssisTT, Çorum'a açtığı çağrı merkeziyle büyümesini sürdürdü.

Türk Telekom Grubu açıklamasına göre, AssisTT 21. çağrı merkezini Çorum'da açtı. Çorum'daki ilk kurumsal çağrı merkezinin açılışı, AssisTT Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu'nun ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TTNET Bireysel İş Birimi Genel Müdürü Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, Çorum Valisi Ahmet Kara, Çorum Milletvekili Salim Uslu ve Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Çorum'da 416 gencin istihdam edileceği çağrı merkezinde, TTNET müşterilerine hizmet verilecek. Bu hizmetler arasında Fibernet ve Hipernet paketlerine ait bağlantı problemini çözme, nakil, hat dondurma, fatura bilgisi ve kampanya-tarife değişiklikleri bulunuyor.

Çalışanların yüzde 61'inin kadınlardan oluştuğu AssisTT Çorum çağrı merkezi hem yarattığı istihdam hem şehrin ekosistemine getireceği kurumsallık ve teknolojiyle bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

Çağrı merkezi ayrıca AssisTT'in çalışanlarına verdiği ve gelecek dönemde de sürecek mesleki ve kişisel gelişim eğitimleriyle bölgedeki işgücü donanımını destekleyecek.

TTNET Bireysel İş Birimi Genel Müdürü Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, açılışta yaptığı konuşmada çağrı merkezlerinin Anadolu'da binlerce kişiye istihdam sağlayıp, ekonominin gelişimine katkıda bulunduğunu belirterek, "Açtığımız çağrı merkezi sayesinde Çorum nitelikli istihdama kavuştu. Anadolu'ya yatırımlarımızı sürdürüyoruz" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Assistt, Çorum'a Çağrı Merkezi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement