Aslan, "Alınmış Bir Kongre Kararımız Yok" - Son Dakika
Spor

Aslan, "Alınmış Bir Kongre Kararımız Yok"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, aldıkları bir kongre kararı olmadığını belirterek, yönetim kurulu olarak durumu değerlendirdikten sonra devam edip etmeme noktasında bir sonuca varacaklarını söyledi.

26.06.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, aldıkları bir kongre kararı olmadığını belirterek, yönetim kurulu olarak durumu değerlendirdikten sonra devam edip etmeme noktasında bir sonuca varacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Yıldırım Demirören'e destek vermesinin ardından yaşanan gelişmeler bordo-mavili camiada yeni tartışmaların yaşanmasına neden olurken, kongre kararı alınıp-alınmayacağı ise önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısından sonra netlik kazanacak.

"ŞERDEN HAYIR DOĞACAKTIR"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof.Dr. Yakup Aslan yaptığı açıklamada, alınmış herhangi bir kararın olmadığını belirterek, "Yaşanan gelişmeleri ve kongre kararı alıp-almayacağımızı önümüzdeki günlerde yönetim kurulu olarak yapacağımız toplantıda karara bağlayacağız. Ne yapmamız gerektiği noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Ben Yıldırım Demirören'e destek vermenin doğru olmadığını düşünenlerden birisiyim. 'Destek verelim, bizde işin içinde olalım' diyen arkadaşlarında asla kınanmaması gerekir. Göreceksiniz bu şerden hayır doğacaktır. Trabzonspor'u temsilen güçlü isimlerin TFF'de olması bizim kulübümüzün lehine olumlu bir tablodur. Yönetime giren insanlar son derece dirayetli ve tuttuklarını koparan insanlar. Şimdiye kadar Trabzonspor'a karşı yapılan haksızlıkları ve adaletsizlikleri gidermede çok etkili olacaklarına inanıyorum. Biz bunu faydasını biz göremezsek bizden sonraki yönetimler görecektir" dedi.

"ŞİMDİ ELİMİZDE, SAVAŞIRKEN DAHA GÜÇLÜ SİLAHLARIMIZ VAR"

Aslan, "Yıldırım Demirören ile bizim, şike dolayısıyla bir tartışmamız olmasaydı, bir antipati olmasaydı taraftarlarımız bizim manevramızı olumlu karşılayacaklardı. Biraz empati yapmak lazım. Şimdiye kadar savaştık ama elimizde silah yokken savaştık. Şimdi savaşacağız ama elimizde güçlü silahlarla savaşacağız" ifadelerini kullandı.

Aslan, Köksal Sadıklar'la birlikte istifa eden arkadaşlarında durumlarını değerlendireceklerini belirterek, devam etmeleri yönünde onları ikna etmeye çalışacaklarını belirtti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aslan, 'Alınmış Bir Kongre Kararımız Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dursun turhan: Her tel den ayrı ses bu Trabzon önce içini temizlesin. 0 0 Yanıtla

Advertisement