Apple, Touch Id Üstünde Ne Gibi Değişiklikler Yapıyor? - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Touch Id Üstünde Ne Gibi Değişiklikler Yapıyor?

Apple, Touch Id Üstünde Ne Gibi Değişiklikler Yapıyor?

Yeni patent parmak izi teknolojisine daha fazla ışık tuttu.

25.07.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

iPhone 5S ile birlikte kullanıcıların hayatına giren Touch ID'nin iPhone 6'da ve yeni iPad'lerde daha gelişmiş olacağı söyleniyor. İddialar parmak izi sensörlü Home tuşunun daha dayanıklı olacağını ileri sürüyor. ABD Patent ve Marka Ofisi yeni patent yayınladı. Patent içeriği ise geliştirilmiş Touch ID teknolojisinin içeriğini biraz daha aydınlatıyor. İddiaları bir yandan doğruluyor. İçerikte mekanik sağlamlık söz konusu.


Patent daha özel olarak entegre algılama devresi ve ilişkili üretim yöntemleri dahil olmak üzere parmak sensörü alanı ve elektronik alan ile ilgili. Açıklamaya göre alt tabaka ihtiva edilebilir. Parmak izi sensörü IC algılamak ve algılama alanını kapsayan katmanın bir üst yüzeyinde yer alabilir. Bazı düzenlemelerde alıcı katman böylece parmak izi sensörüne ekstra koruma sağlayabilir.


Ayrıca Apple'ın değişen boyutlar ve kasa nedeniyle iPhone'da daha sağlam, dayanıklı iç tasarıma yöneldiği ileri sürülüyor. iPhone 6'nın 19 Eylül'de tanıtılacağına dair iddialar var. Ama Çin kaynaklı raporlar yeni iPhone'un (iPhone'ların) 15 Eylül tarihinde duyurulacağını, 25 Eylül'de de satışa çıkacağını belirtiyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple, Touch Id Üstünde Ne Gibi Değişiklikler Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement