Apartmanda Yılan Yakalama Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Apartmanda Yılan Yakalama Operasyonu

Apartmanda Yılan Yakalama Operasyonu

Adana'nın Kozan ilçesinde bir apartmana girerek merdivenlere tırmanan yılan itfaiyenin operasyonu ile yakalandı.

29.07.2014 10:04  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Cumhuriyet Mahallesi Gedikler Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın sakinlerinden Hasan Kindan ve çocukları alışveriş için pazara gitti. Aile, eve döndüğünde bina kapısının merdivenlerinde 1,5 metrelik karayılanla karşılaştı. Kindan ailesi, itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. İki itfaiye eri, yanlarında getirdikleri balık ağı yardımıyla merdivenlerden yukarı doğru çıkan yılanı yakaladı. İtfaiye erinin bileğine dolanarak düğümlenen yılan, diğer itfaiye erinin yardımıyla güçlükle dolandığı yerden kurtarıldı. Daha sonra plastik bir kutuya konulan yılan, doğaya salıverilmek üzere itfaiye ekiplerince götürüldü.

İTFAİYEYE HABER VERİLMESİ GEREKLİ

Hasan Kindan, pazardan döndüklerinde yılanla karşılaştıklarını ve şaşkınlık yaşadıklarını söyledi. İtfaiye eri Abdullah Atıcı ise, yaz döneminde ilçedeki işyeri ve evlere yılanların sık olarak girdiğini belirterek, vatandaşların birçoğu zehirli olan yılanları yakalamak için riske girmeden en kısa sürede itfaiyeye haber vermelerini istedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Apartmanda Yılan Yakalama Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ilker: Bizim bahçedeki kabuğu kırılmış kaplumbağaya gelmedi Alçaklar kaç kere aradık söyledik geçistirdiler. . . 1 mayıs günüydü hatta vicdansız polislere de söyledik dalga geçtiler. . . Bu devletin malını yemekle insan olunmuyo. . . bir dahaki sefere bende yılan girdi eve diye çağıracam. . bu arada kaplumbağa da kurtlanarak can çekişerek öldü. . vebali kime bilmem. . . 6 2 Yanıtla
  • ANACONDA: Pantol Yılanına Benziyor 4 1 Yanıtla

Advertisement