Ankara'dan Gelen Üst Düzey Bürokratlar Konya'da - Son Dakika
Yerel

Ankara'dan Gelen Üst Düzey Bürokratlar Konya'da

?Ankara'dan gelen üst düzey bürokratlar ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız Konya'da incelemelerde bulundu.

17.08.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

?Ankara'dan gelen üst düzey bürokratlar ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız Konya'da incelemelerde bulundu.

Heyette, ?Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Vekili Hamdi Yıldırım, Maliye Bakanlığı Mali Bütçe Kontrol Genel Müdürü İlhan Hatipoğlu ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan yer aldı.

Gezi nedeniyle yapılan yazılı açıklamada, Konya'nın atılım motivasyonunu yakalamışken hiçbir şekilde kaybedecek zamanı olmadığı belirtildi.

Türkiye'nin yıllık ihracatının en önemli damarlarından biri olan Konya ekonomisinin daha çok büyümesiyle ülke ekonomisine yapacağı katkının da artacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ulaştırma alanında dünya çapında lojistik bir merkez olmanın bütün avantajlarını barındıran Konya için altyapı olarak bütün hazırlık yapılmakta. Konya liman üretim ve ticaret merkezi şehirlerimizle entegre olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde planlanan projelerle ilgili ise Mevlana diyarının gençleri için müjdeler var. Üreten Konya'nın gençleri yeni tesislerle tanışacaklar. Özellikle sportif alanda yeni yatırımların sonu gelmeyecek. Konya için her ne yapılması gerekiyorsa bunların projelendirilmesi çalışmaları yürütülüyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'dan Gelen Üst Düzey Bürokratlar Konya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement