Anastastasia Kalayda Osmangazi'de - Son Dakika
Güncel

Anastastasia Kalayda Osmangazi'de

Osmangazi Bayan Hentbol Takımı, Kadrosunu Güçlendiriyor

01.09.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Türkiye Bayanlar Hentbol 1 Liginde mücadele edecek olan
Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic'in ardından Ukrayna Milli Takımında oynayan Anastastasia Kalayda'yı kadrosuna dahil etti.

Geçtiğimiz hafta Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic'in ardından Ukrayna Milli Takımında oynayan 24 yaşında ve 1.82 boyundaki sol oyun kurucu olarak oynayan Anastastasia Kalayda ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan Osmangazi Belediyesipor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Sukaypark tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz yıl Türkiye Bayanlar Hentbol 2. Ligi A Grubunu ve play-off'ları yenilgisiz olarak tamamlayıp Bayanlar Hentbol 1. Ligi'ne yükselen Osmangazi Bayan Hentbol takımında hedefin, geçtiğimiz yıl yakaladıkları başarıyı sürdürmek olduğunu söyledi. Başkan Dündar, "Geçtiğimiz yıl takım olarak çok iyi bir performans sergileyip, namağlup olarak 1. Lige çıktık. Bu yıl hedefimiz aynı başarıları tekrarlayıp, süper lige çıkabilmek. Çok genç bir kadromuz var. Kızlarımızın bu yıl mücadele edecekleri 1. Ligde de geçtiğimiz yıl elde ettiği başarıyı yakalayacaklarına inanıyorum" dedi.

Bu yıl 12 takımın mücadele edeceği 2014-2015 Bayanlar Hentbol 1. Lig kuraları çekildi. Hentbol Federasyonu Konferans Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Federasyon Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Genel Sekreter Mutlu Kadıoğlu, Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılırken, Osmangazi Belediyespor adına kura çekimine, Belediyspor kulüp yöneticilerinden Hüseyin Türkmen katıldı.

28 Eylül tarihinde başlayacak olan ligin ilk hatasında, Osmangazi Belediyespor deplasmanda İzmir Kemalpaşa Belediyesi ile karşılaşacak. 29 Mart 2015 tarihinde sona erecek Deplasmanlı Bayanlar Hentbol 1. Ligi ilk hafta müsabakaları şöyle.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anastastasia Kalayda Osmangazi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement