"Galatasaray'da Transfer Elzem Değil!" - Son Dakika
Spor

"Galatasaray'da Transfer Elzem Değil!"

"Galatasaray\'da Transfer Elzem Değil!"

Galatasarayın mevcut kadro durumunu ve transfere olan ihtiyacını Eurosport.com Türkiye editörlerinden Meriç Gürsoy analiz etti.

01.08.2014 15:54  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 4. yıldızı hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarışa girmiş durumda. Bu yarışın en önemli kulvarlarından birisi de transferler. Fenerbahçe Diego gibi Brezilya ekolünün en üst seviyesine çıkmanın eşiğinden dönmüş, formsuzluklar olsa da hatrı sayılır bir geçmişi olan üst düzey oyuncuyu kadrosuna kattı. Galatasaray'ın ismi şaşalı forvet isimleriyle anılsa da hem yüksek maliyetler, hem de Burak Yılmaz gibi her an patlama yapabilecek oyuncu varlığı sebebiyle bu pek mümkün gözükmüyor. Halihazırda elde Dünya Kupası'nda yarı final oynamış Hollanda'nın 10 numarasını bulunduran, kimilerine göre dünyanın en iyisi olan Cristano Ronaldo'nun "benim veliahtım" dediği Bruma gibi genç bir yeteneği elinde barındıran, Türkiye'nin de en verimli santroforuna sahip olan Galatasaray, 3 yılda oluşan kemik kadrosu sayesinde sadece ufak takviyelerle de sezondan istediğini alabilir.

Kale

Galatasaray'ın en güvendiği mevki belki de kale. Fernando Muslera gibi dünyanın en iyileri arasında yer alan bir file bekçisine sahip olan sarı kırmızlı takım, kulübeye yaptığı Sinan Bolat takviyesi ile de geçen seneki Muslera'nın sakatlığından ders çıkardığını ve Avrupa'da üst seviyelere oynayan takımların yapması gerektiği gibi kadroda bir tane daha kaliteli kaleci bulundurmasının gerekliliğini anladığıni ispatladı. Hatta öyle ki, kariyerinin son yıllarında eskiye nazaran aşağılara düşmüş olsa bile Cimbom kalesini gözü kapalı Sinan'a emanet edebilir.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 'Galatasaray'da Transfer Elzem Değil!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement