Anadolu Takımları, Umut Bulut'un Maaşı Nedeniyle Geri Adım Atıyor - Son Dakika
Spor

Anadolu Takımları, Umut Bulut'un Maaşı Nedeniyle Geri Adım Atıyor

Anadolu Takımları, Umut Bulut\'un Maaşı Nedeniyle Geri Adım Atıyor

Anadolu takımları, G.Saray'la yapılan transfer görüşmelerinde ilk olarak Umut Bulut'u istiyor ancak 1.8 milyon Euro'luk yıllık maaşı geri adım atmalarına sebep oluyor.

31.07.2014 17:21  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın transferdeki yıldızı Umut Bulut. Ama gelen olarak değil, istenen futbolcu olarak... Galatasaray'la kim transfer pazarlığına girse hemen takasta Umut Bulut'u istiyor. Ama arkasından duydukları yıllık ücretiyle geri adım atıyor.

ES-ES, BURSA, TRABZONSPOR, AKHİSAR BELEDİYESPOR...

Umut Bulut ismi bugüne kadar Tarık Çamdal transferinde Eskişehir'le, Şener Özbayraklı pazarlığında Bursa ile, Olcan Adın görüşmelerinde Trabzon ile anıldı. En son Akhisarlı Uğur Demirok'un Galatasaray tarafından istenmesine karşılık, Ege temsilcisinin takasta Umut'u istediği konuşuluyor.

YILLIK 1.8 MİLYON EURO KAZANIYOR

Fakat Umut Bulut Galatasaray'dan öyle bir ücret alıyor ki, hiçbir Anadolu kulübü bu rakamı ödemek istemiyor. Geçtiğimiz sezon başında 2 milyon 700 bin Euro bonservis ödenerek Toulouse'dan transfer edilen Umut geçen sezon 1 milyon 750 bin Euro kazandı. Bu sezon ise bu rakam 1 milyon 800 bin Euro'ya çıktı. Önümüzdeki sezon ise 1 milyon 850 bin Euro olacak. Umut ekstra olarak da maç başına 15 bin Euro alıyor. Bu rakamlar da Anadolu kulüpleri için ağır geliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Anadolu Takımları, Umut Bulut'un Maaşı Nedeniyle Geri Adım Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SİBEL TIRNOVA: MEVLÜT TEN 10 KERE DAHA İYİ NEDEN SATIYORSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM???? 18 5 Yanıtla
  • Gürhan TUNALI: Bu parayı verecek başka kerizler aranıyor. . 14 3 Yanıtla
  • gurgi: bu adama bu parayı veren yönetim kendine de bir takım bulsa da gitse. . yazık koca kulübün forvetlerine bak 3 0 Yanıtla
  • gürkan: bu parayı avrupada kaçtane topçu alıyor bi araştırın isimleri duyunca umutta kimmiş diyeceksiniz. GS yi yönetenler paraları bol kepçeden sallamayın babanızın paraları degil onlar. bide futboldan anlayan isimlerle çalışın, kaçtane lütfen yazmam gerkli buraya onu bilemedim lütfen lütfen lütfen 3 0 Yanıtla

Advertisement