Anadolu Ateşi Gösterisi İçin Yeni Tarih 22 Temmuz - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ateşi Gösterisi İçin Yeni Tarih 22 Temmuz

Anadolu Ateşi Gösterisi İçin Yeni Tarih 22 Temmuz

8 Temmuz günü KOMER'de düzenlenen Anadolu Ateşi Dans Gösterisi yoğun ilgiyle karşılandı.

10.07.2015 14:55  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRSAB ve Kuşadası Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen ve yerli-yabancı birçok turistin katıldığı etkinlik herkesten takdir topladı ve ayakta alkışlandı.

Dünya turu kapsamında iki haftada bir Kuşadası'na misafir olacaklarını ve bölgenin kültür sanatla daha çok tanınır hale geleceğini belirten Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan; yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Misafirlerin arasında Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Aksoy ve Bülent Cinel'in de bulunduğu etkinlik herkese unutulmaz bir gösteri sundu.

Yaz boyunca Kuşadası ve Selçuk'u ziyarete gelecek yerli ve yabancı turistlere Anadolu kültürünün en beğenilen motiflerini sunacak olan ekip bölge tanıtımının da yüzü olacak.

Şuana kadar 3500'den fazla gösteri ile 20 Milyonu aşkın sanatsever tarafından izlenen Anadolu Ateşi, 15 günde bir
Kuşadası'nda sevenleriyle buluşacak. İkinci gösterisiyle 8 Temmuz'da büyük ilgiyle karşılaşan Anadolu Ateşi'nin bir sonraki gösterisi 22 Temmuz Çarşamba günü saat:21.30'da Efes Kongre Merkezi (KOMER)'nde gerçekleşecek.
Türkiye'nin kültür ve sanatla tanıtılmasına ve Kuşadası turizmine katkıda bulunan Anadolu Ateşi gösterisinin biletlerine Biletix, Kuşadası TÜRSAB yetkili acenteleri ve yetkili satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Ateşi Gösterisi İçin Yeni Tarih 22 Temmuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement